Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterjanka taka;)

Rozjaśnianie farbowanych włosów...doradźcie proszę...

Polecane posty

Gość kafeterjanka taka;)

Farbowałam włosy na blond ( sama ) i teraz nie chcą mi się farbować odrosty. Moje naturalne włosy nie przyjmują koloru...chyba są za ciemne (jestem szatynką). Chciałam je rozjaśnić i mam pytanie: czy nanieść rozjaśniacz na całe włosy czy tylko na odrosty?

Gość kafeterjanka taka;)
nikt nie pomoże?:(

Gość bunieeeczka
postaram się pomóc. Farbujesz teraz odrosty tą samą farbą i nie chcą złapać?

Gość kafeterjanka taka;)
farbowałam tą samą a później zmieniłam i nic z tego. niby się zafarbują ale przy pierwszym myciu wszystko się zmywa:( a nie jest to szampon tylko farba:(

Gość bunieeeczka
oj to nie mam pojęcia czemu wcześniej Ci złapały a jak chcesz pokryć odrosty to nic z tego.. Jednego nie rozumiem- jak rozjaśnienie może się zmyć z włosów? przecież to nielogiczne :)

Gość kafeterjanka taka;)
też byłam zdziwiona że sie zmyło:( może teraz te farby sa takie do kitu:( pomyślałam że może je rozjaśnie rozjaśniaczem ale nie wiem czy mogę go nanieść na cale włosy czy tylko na odrosty. Nigdy nie rozjaśniałam...

Gość katarina1155
idź do fryzjera bo niszczysz tylko włosy

Gość komplement dzis ci powiem
naloz rozjasniacz na odrosty, a po kilku dniach farbe w kolorze reszty wlosow.

Gość kafeterjanka taka;)
nie mam kasy na fryzjera:(

Gość bunieeeczka
dam Ci jedną radę- też kiedyś robiłam eksperymenty z rozjaśniaczami sama, bo szkoda mi było kasy na fryzjera. Zrobiłam sobie na głowie coś strasznego- miałam plamy na włosach, w jednym miejscu były jaśniesze, w drugim ciemniejsze, w innym rudawe... W efekcie miałam do wyboru dwie opcje- ścięcie włosów na zero albo "naprawa" u fryzjera. Wybralam to drugie i zapłaciłam ponad 300 zł. Gdybym nie ekseprymentowała sama tylko od razu zdecydowała się rozjaśnić włosy w salonie to zapłaciłam przynajmniej połowę mniej.

Gość bunieeeczka
Dodam jeszcze, że włosy miałam zniszczone tak, że wyglądały jak siano- kolejne kosmiczne pieniądze poleciały na odzywki i profesjonalne kosmetyki do zniszczonych włosów. A efekt i tak nie był wcale super.

Gość kafeterjanka taka;)
Może masz rację:( widocznie nie jest mi pisane być blondynką;)

Gość bunieeeczka
Lepiej nie być blondynką niż mieć włosy we wszystkich odcienaich blondu naraz ;) Uzbierasz sobie kasę i pójdziesz do fryzjera :) Ja juz po tym jak mi odrosły włosy farbuję teraz sama, też jestem szatynką. W efekcie mam lekko popielaty blond.