Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzechhh

firany do kuchni

Polecane posty

Gość xyzechhh

Witam, co proponujecie?? co jest teraz modne??

Gość też szukam
...czegoś do kuchni UP UP!!

Gość Dobre pytanie na już
te kopertowe są okropne...

Gość polecam -----
gipiurki ecru są ponadczasowe

masz do wyboru kilka opcji: - mogą to być rolety rzymskie - mogą to być zwykłe rolety okienne - i mogą to być firanki zazdrostki któr mnie się najbardziej podobają: http://www.google.pl/imgres?q=zazdrostki&start=19&num=10&hl=pl&biw=1366&bih=677&tbm=isch&tbnid=JxZe2U-bak9dGM:&imgrefurl=http://allegro.pl/firana-woal-haft-120cm-zazdroski-firany-dekoracja-i1944854412.html&docid=txhm17V06G2N1M&imgurl=http://studiobeata.eu.interii.pl/allegro/ZAZ%252520WOAL%252520LIPIEC%252520Planeta/2.JPG&w=600&h=650&ei=O_8bT4rmBYePsAbf1JVI&zoom=1 - można też założyć zwykłe firanki , ale to już taki trochę relikt z dawnych czasów. -można też założyć tzw ekrany. Są to na sztywno wiszące zasłony.

hyui do kuchni sie nie nadają.....

Gość dekoldcsx
agaczar13-------- ty dobrze sie czujesz? a moze pod 112 trzeba zadzwonic?

ja mam zwykła firankę, która wisi na karniszu i kończy się w połowie okna, tak, że zioła, które mam na parapecie kuchennym są widoczne od strony mieszkania, tudziez lekko widzę świat :) do tego zasłonki jasne, do parapetu

Gość a po co wam te
obrzydliwe firanki?? Toż to kicz i tandeta, jak dla czterdziestoletnich bab (no, chyba, że tyle właśnie macie) :-O Ewentualnie rolety rzymskie dają radę, ale bez jakichś okropnych falbanek na dole itp. 💤

jasne, rolety rzymskie do kuchni, gdzie trzeba to często prać, ściągać, wieszać itd. super pomysł :(

Gość a po co wam te
ale przynajmniej wyglądaja ładnie, a nie jak u babci heli w wypizdowie 💤 dlatego właśnie ja nie mam nigdzie firanek, a żeby na oknach nie było łyso - zioła i piękne kwiaty :-)

też mam zioła, ale nie rosną one do sufitu, a gołych okien nie lubię noi przede wszystkim musi być praktycznie, nie mam zamiaru być niewolnikiem swojego domu i np. męczyć się z roletami rzymskimi w kuchni, bo tak jest modnie, albo tak wyglada ładnie (poza tym ładnie-nieładnie - to rzecz gustu) bardzo podobają mi się rolety rzymskie, ale absolutnie nie w kuchni

Gość a po co wam te
OK, dla mnie przede wszystkim musi być ładnie, industrialnie. Obrusiki, firaneczki - ble :-O

Gość może ktoś jeszcze coś
podnoszę

Gość tylko i wyłącznie
zazdroski :P

Gość to i ja sie wypowiem a cooo
lubię mieć "gołe" okna, nie lubię firan tiulów zasło itd :P

Gość kjdfbjfdbjfd
a ja nie lubię osob, które wg siebie są najmądrzejsze i najmodniejsze bo mają gołe okna z kwiatami i gardzą staromodnymi firankami.

Gość Fajna faza
A ja mam zazdroski płócienne bawełniane z wrobionymi ozdobami szydełkowymi(gotowe z metra)

Widze,ze modne i oryginalne okno moga miec tylko mlode dziewczyny i ze jak skonczy sie 40-tke,to jest sie juz stara baba.Nie wiem ile lat macie,ale jesli sie wam uda,to do 40-tki tez sie dokulacie i wierzcie mi,ze wtedy tez bedziecie sie staraly miec pieknie urzadzony dom :))ja wlasnie szukam ciekawych inspiracji na okno kuchenne

Gość olkijuhygtfrde
ale wiejskie te Wasze "firaneczki":Opo prostu straszne:( po co w ogole firanki???????????jak lubicie sie zaslaniac to moze zaslony na noc zaciagajcie...i tyle... "rolety rzymskie do prania"-nie rozumiem tego argumentu:) jak najbardziej jestem na "tak"!:)chwytasz za sznurek i gotowe-bez dotykania materialu... i co Wy robicie w tych swoich kuchniach,ze te tkaniny tak narazone na sponiewieranie;))))

Gość olkijuhygtfrde
pytanie"co jest teraz modne?????????"tez jest niedorzeczne:) skad mamy wiedziec jaki styl preferujesz?:)wrozkami nie jestesmy...

Gość dareczka89023
Firany są niemodne, a poza tym zawsze jest problem z ich praniem i suszeniem. Najlepsze są rolety dzień/noc.

Gość dziki źwiesz
niemodne firany... po co w o gole okna w kuchni? ja siem pytam... i po co kuchnia ?