Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iselinka

Dziewica a seks

Polecane posty

Gość marco003242
no to KURWA JAK MA TO PO CO JEJ TO PISZESZ ? zastanow sie. bo widac ze logicznie nie myslisz.

Wypowiedzi nie wpłyną ma moją decyzję, póki co nie mam zamiaru się do tego spieszyć. Jakoś przetrzymam dni w których będę mniej lub bardziej napalona.

Gość jakitaki
A co sie tak o nia boisz? To Twoja corka czy co? Powiedzialem co uwazam, nikogo nie obrazilem ani nic wiec nie wiem o co masz waty. Jesli Cie to satysfakcjonuje odpowiem na pytanie. Tak dziewica moze miec ochote na seks to normalne. Moze sie juz odczepisz. Poczytaj troche slownik ortograficzny.

Gość jakitaki
No i dobrze:) nie wiem o co sie tu spierac, zamiast normalnie pogadac. Jesli nie jestes gotowa to nie rob tego. Wazne ze masz fajnego chlopaka ktory nie wywiera na Tobie presji i jest gotowy poczekac:)

Gość marco003242
Iselinka to jest normalne. ja jak bylem prawiczkiem tez mialem wielką ochote mimo ze nie uprawiałem seksu. jak bedziesz gotowa to to zrob nawet jesli to bedzie w wieku 25 lat. to zaden wstyd. Kazdy normalny facet ktory nie lubi latwych panienek by cie na rękach nosił, ze nie dajesz sie dzisiejszej propagandzie.

Gość marco003242
jakitaki mam wąty bo dziewczyna o tym a ty o tym. co ma piernik do wiatraka ? nastepnym razem czytaj ze zrozumieniem.

Gość marco003242
o moje bledy sie nie martw. robie je bo chce szybko napisac. bardziej w zyciu przydaje sie czytanie ze zrozumieniem.

Gość marco003242
Iselinka i to z tym facetem obecnym czy z innym to masz dowod na to ze nie zalezy mu tylko na jednym. jeśli z tym aktualnym facetem jestes dlugo to masz pewnosc ze zalezy mu na związku.

Gość jakitaki
Nie zawsze ale nie bede sie z Toba spieral bo to nie temat o jezyku polskim. Wiec dajmy szanse sie wypowiedziec autorce badz innym na temat tytulowy.

Gość do Iselinka
Oczywiście ze dziewica ma ochote na seks. Chcesz ale się boisz bo się boisz ciązy bo co powiedzą rodzice?? Przecież jesteś na tyle dojrzała że o zabezpieczeniu wiesz więc o co chodzi?? Czego potrzebujesz?? Chcesz się z nim przespać to to zrób. Twoi rodzice tak ci wchodzą na psychikę że potrzebujesz czyjejś zgody???Dlatego tu wchodzisz z takim tematem??NIe rozumiem cię

Gość do Iselinka
Dla faceta jak ma dziewice to jest zaszczyt. Wielkie trofeum to jak dostać nagrodę nobla, ale też jest ważne po jakim czasie mu dasz? Jak będziesz go dłużej trzymać to będzie bardziej o ciebie zabiegał.Będziesz dla niego cenniejsza.Tacy są faceci

Gość marco003242
następny który nie rozumei tematu. SLuchaj gosciu jesli wchodzą na jej psychike to chyba dobrze co nie ? czy lepiej zeby starzy nic nie mowili i 15 latki zachodziły w ciąze ? to ze jej mowią to dobrze bo chcą ja dobrze wychowac. a ona moze teraz ma w jakis sposob im to za zle ale kiedys im za to podziekuje. nie mow jej co ma robic bo juz jest dorosła. nie zmieniajcie tematu. ludzie...

Gość do Iselinka
Po pierwsze jestem dziewczyną Sama miałam 18 lat gdy straciłam dziewictwo. Dziwi mnie fakt że dziewczyna tu wchodzi i pyta o takie sprawy. Jak chcesz coś robić to poprostu to rób ona akurat ma głowę na karku i wie co robić więc po co wogóle pyta o tyakie żeczy??????

Gość marco003242
bo jest ciekawa ? jak wiesz duzo terasz juz nawet 16stek czy nawet mlodszych traci dziewictwo to kogo ma sie pytac ? a nawet jesli ma sie kogo spytac to rownie dobrze tu moze gdzie uzyska wiele odpowiedzi a nie tylko jedną np od przyjaciolki. i ona nie pytala o seks tylko o ochote. a to jest roznica. ja jak bylem prawiczkiem tez sie zastanawialem czy prawiczek moze miec az taką ochote. i co kolegow jednak nie pytalem. wiadomo ze tutaj latwiej zapytac no i dostaniesz wiecej odpiwiedzi.

Gość marco003242
i przeczytaj doklanie o co pyta. bo juz druga osoba pisze nie na temat.

Boże!!! Nie zapytałam czy mam stracić dziewictwo, tylko czy będąc dziewicą mogę mieć cholerną ochotę na seks. Nie jedźcie po mnie jeśli nie umiecie ze zrozumieniem przeczytać mojego pytania. Reszta rzeczy jakie napisałam wyszła w czasie rozmowy, pytali, odpowiadałam.

Gość marco003242
no jak widac co niektorzy nie potrafią czytac. pozdrawiam i milej nocy zycze.

Gość niewaażne
Możę jak ktoś ma skojarzenia jakieś na temat seksu a nigdy tego nie robił. Czasami sam widok faceta pociąga wiem to po sobie:)

Gość Gosiane
Isenko, ja też nadal jestem dziewicą i jestem z tego dumna. Tak, mam takie momęty, że jak widzę faceta, to mam ochotę, pociąga mnie on seksualnie, ale chcę zaczekać aż do ślubu :) I wiem, ktoś powie, że jestem staroświecka. Owszem, ale mam do tego prawo ;) Trzymam kciuki, że pozostaniesz w czystośi aż do ślubu ;) Pozdrowionka ;)