Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iselinka

Dziewica a seks

Polecane posty

Może to będzie dziwne, ale mam takie pytanie czy dziewica może mieć cholerną ochotę na seks?

Gość to rzeczywiście jest dziwne
pytanie

Gość znudzony maz ............
a masz jakies fantazje zwiazane z sexem? jezeli tak to tak:)

Znudzony, zapytaj jak się pieści. Jeżeli ja zapytam, uzna mnie za inną.

Znudzony, tak mam cholernie dużo różnych fantazji seksualnych, przez co nie mogę się na niczym skupić, bo ciągle coś wkrada mi się do głowy.

Gość jakitaki
To rozladuj to napiecie:)

jakitaki... łatwo się mówi. Nie lubię się masturbować, a seksu się obawiam i tu pojawia się problem.

Gość slovik
niczego sie nie obawiaj ,sex to piekna sprawa

Obawiam się. Jestem cholernie wstydliwa, boją się konsekwencji i mam rocznikowo 18 lat.

Gość do Iselinka
W dzisiejszych czas 18 letnia dziewczyna to jak dinozaur

Jezus! Jaka ja stara jestem! Nie pamiętam już jak to było BYĆ DZIEWICĄ! :P

Gość do Iselinka
W sumie to z jednej strony zaszczyt tak długo wytrwać w strzemięzliwości

Gość do Iselinka
Teraz dziewczyny pchają się do łóżka każdemu. I im wcześniej tym uważają że lepiej. Jak dla mnie to nie wiem czego się boisz nie ma tu nic strasznego. Chyba raczej coś fajnego ale zależy od partnera

Gość jakitaki
Masturbacja fajna rzecz moze nie odkrylas jeszcze zadowalajacej Cie techniki;) a dlaczego od razu seks? Sa rozne inne sposoby dogadzania sobie na wzajem niz od razu tradycyjny seks:)

Gość do Iselinka
I owszem dziewica może mieć cholerną ochotę na seź. A co w tym dziwnego?? Twój organizm się tego domaga

Gość do Iselinka
Ja lubię czuć dużo między nogami.

W domu cały czas słyszę, że seks w nastoletnim wieku to coś złego i w jakiś sposób oddziałuje to na moją psychikę. Jestem zdania, że skoro obawiam się zajścia w ciąże (jestem straszną panikarą) to nie jestem na tyle dojrzała żeby uprawiać seks, ale jednak czasem mam takie dni, że ciągle o tym myślę i cholernie tego chce. Taka wewnętrzna sprzeczność. Partner jest i bardzo by tego chciał, ale nie naciska, wiem też że to z nim chce stracić dziewictwo.

Gość jakitaki
To na poczatek zastosujcie delikatniejsze pieszczoty np reka badz ustami:) od tego w ciaze sie nie zachodzi a jest przyjemnie:)

Wiem, że jest przyjemnie i to nawet bardzo przyjemnie. Nie myślałabym o seksie, jakbym nie doświadczyła pieszczot wcześniej

Gość jakitaki
Jesli boisz sie w seksie tylko ciazy to zabezpieczcie sie i po sprawie:) dla pewnosci skoro jestes panikara zrobcie to z zabezpieczeniem i w dodatku w dni nieplodne i nie ma szans na ciaze:)

Gość marco003242
Iselinko nie martw sie. jesli nie jestes gotowa to bez sensu robic cos na siłe. ja osobiscie jakbym spotkał kobiete ktora ma 21 lat i jest dziewicą szalał bym ze szczęscie a trafila mi sie tak czysta dziewczyna i ze jestem takim szczęsliwcem ze to ja bede tym pierwszym :)

Gość marco003242
jakitaki a tobie co tak zalezy na tym zeby sie ruchała ? zstanow sie. dziwczyna ma poukladane w glowie. bo jesli sie nie bzyka dla zasady to ma swoj rozum. a ty widze nie masz.

Gość do Iselinka
boisz się sexu bo zajdziesz wciąże? Nie możesz iść do ginekologa po tabletki? Nie możecie używać prezerwatyw? Jesteś za młoda?? Wydaje mi się że twoi rodzice robili to już wcześniej niż ty... Tylko chcą żebyś skończyła szkołe, Znalazła pracę, dorobiła się czegoś itp itd

Gość marco003242
pierdolicie ze laski sie puszczają w wieku 16 lat a namawiacie ją.. co za idioci.

Gość jakitaki
Mnie na tym nie zalezy. Sama powiedziala ze chce. Wiec doradzam jej rozne opcje. Przeciez to jej wybor i sama zdecyduje. A Ty nie znasz lepszych okreslen na seks tylko ruchac sie?

Gość marco003242
jakitaki zacytuj mi gdzie napisała ze chce ? ja widze ze napisała ze nie jest jeszcze gotowa. a ogolne pytanie byla czy dziewica moze miec ochote. to ty zaczeles jakies farmazony pisac.

Gość jakitaki
Przeczytaj sobie post z 23.37. A ja napisalem poprostu rozne opcje, chyba ma swoj rozum i umie sama o sobie zadecydowac i wybrac co chce zrobic.

Gość marco003242
jakitaki swoją drogą.. myslisz ze 18 letnia dziewczyna nie wie ze są tabletki i rozne inne sposoby oprocz seksu ? skoro ma 18 lat i na dodatek swoj rozum ma bo nie rucha sie jak prawie kazda gowniara teraz to tym bardziej chyba wie jakie są sposoby. Czytaj pytania jakie są a nie zachaczasz o inny temat. a to ze jest dziewicą i ma ochote to chyba normlalne. i to jest odpowiedz na pytanie a nie ty jej piszesz co ma robic albo jak.