pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 21, 2012 kurva zrobiłam dwa testy (były proste ) i wyszuy pozytywne! boli mnie podbrzusze, mam twarde tzytzki i od dwóch dni rzygam rano! na samą myśl o alkoholu mam mdłości :O no chyba nie powiecie, że, ... :o:o:o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 21, 2012 koorwa testy były negatywne i nie wiem o chooj chodzi :O a Wy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Styczeń 21, 2012 przeczytalam treść ale udajontz że nie przeczytałam stwierdze co następuje : dwa testy negatywne = egzamin warunkowy płatny czy jakoś tak :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
999999999999999999999999999999 0 Napisano Styczeń 21, 2012 jesteś w cionrzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Styczeń 21, 2012 no dobra jeszcze raz, to w końcu negatywne czy pozytywne? jak urodzisz małe pśpiątka to będzie wesoło a jak nie ciąża tzn że jakaś kolka,żoładek albo jajnictwo nawala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
phone4U 0 Napisano Styczeń 21, 2012 ZDZ jaj sobie robisz...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
phone4U 0 Napisano Styczeń 21, 2012 znaczy kurwa mac PSP heh co za szczęście ze sobie pomyliłem :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 21, 2012 żadnych yay kurva :o a najgorsze, albo najlepsze nie wiem kto może być tatoosiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimimimi :D Napisano Styczeń 21, 2012 kurwisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 21, 2012 miło mi yestem Pśp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimimimi :D Napisano Styczeń 21, 2012 Przecież już cię przedstawiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miło mi Napisano Styczeń 21, 2012 to wzbudza uśmiech:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 21, 2012 co wzbudza uśmiech? cieszycie się z mojego kurva nieszczęścia dobra bo prowokacja wyszua chooyowo także miękkie penisy Wam w usta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i gitara.... Napisano Styczeń 21, 2012 nie wiesz kto jest tatusiem boś ty jestes wiatropylna i dlatego tutaj tatus jest ci do niczego nie potrzebny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 21, 2012 wódkopylna chyba pedale a tatuś jest mi potrzebny do tego, żeby miał kto łożyć na utrzymanie tego bejbiczka. przecież koorwa muszę za coś pić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miło mi Napisano Styczeń 21, 2012 a co ja się będę tłumaczyć, wydedukuj se sama kontekst mojej i osobniczki poniżej wypowiedzi? ja już dość dzisiaj tłumaczyłam swojej babci o wyższości bankowości internetowej nad tradycyjną:o a ona to zreasumowała następująco: dałam ci 100 zlotych za prąd, zapłaciłaś a te sto złotych nadal leży na stole:D a czytała mi dane do przelewu z faktury-wyszłam podobnie ja Ty paltzu na gupka:o :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 21, 2012 mhm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bum 0 Napisano Styczeń 21, 2012 PSP..... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Styczeń 21, 2012 Zawsze powtarzam, że Paletz poszkodowany, to Paletz najbardziej uroczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PŚiaPsióła Napisano Styczeń 21, 2012 h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PŚiaPsióła Napisano Styczeń 21, 2012 u Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PŚiaPsióła Napisano Styczeń 21, 2012 j Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Styczeń 21, 2012 Zapraszamy, zapraszamy; każdy post wnosi coś nowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach