Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calinka mała

wkurwia mnie moja Tarczyca

Polecane posty

Gość Pomarańczowa Agnieszka
Acha, oprócz takiego choojowego nastroju, odkąd zachorowałam, przytyłam jakieś 13 kilo. Obecnie przy wzroście 160 cm ważę 67 kg i walczę o utrzymanie wagi, bo ze zrzucaniem to w ogóle masakra. Biorę od dwóch miesiecy Euthyrox 100 / 75 bo jak brałam tylko 75 to w końcu stanął mi cykl. A mam prawie 28 lat i chciałabym urodzić kiedyś dziecko...

Gość calinka mała
Witam! Do Pań, ktore prowadzą wojne..po to jest internet i forum, zebym ja i inni, mogli się podzielić doświadczeniem i sobie pomarudzić, jeżeli sie użalalam, to tylko dlatego, że mam dosyć czasami, a nie są to moje widzi mi się..Tyle w temacie!!! Ja mam 163, i jeszcze jakiś czas temu 67kg, dziś jest 71..: / no niestety, i wiem, że bardzo ważne jest nastawienie, uwierzcie ja się bardzo staram, ale po prostu nieraz nie wychodzi..Są też te lepsze dni. Zostało mi jeszcze trzy dni do wizyty z endo, wszystko mu opowiem i zobaczymy..idę do dr. Ostrowskiego, może ktoś był lub zna? Z Warszawy.

autorko chciałam tylko podpowiedziec. nikogo nie zmuszam do zastosowania żo.ale to że ma sie odmienne zdanie nie upoważnia do obrażania innych. Tobie życze wszystkiego najlepszego:)

Gość też mam tarczyce
przepraszam, ale nie moge się dziewczyny powstrzymać :) Jak na Hashimotki to jakoś ani ospałości, ani braku werwy nie widać :P :P Nie ma się co denerwować niepotrzebnie, jak same za pewne wiecie Hashimoto to choroba całego organizmu i najgorsze dla niej co może być to stres i nerwy. Ja Wam powiem, że także próbuję "na własną rękę" np. srebra koloidalnego, czy tez noszę korale z bursztynu nieoszlifowanego ( na ile to prawda a na ile bujda, nie mam pojęcia, ale raczej też nie szkodzi). Czy Wy oprócz sławnego leku na E. bierzecie coś jeszcze?

Gość calinka mała
Ja się suplementuje tylko magnez+B6. Nic wiecej..Stosowałam perseny, nevoheele, ale nie kombinuje już z tym, bo i tak wiem, że nic nie pomoże.

Gość calinka mała
Hej! widze, że bardzo cicho tutaj..:( Jutro w końcu idę do endo nie mogę się doczekać co mi powie.

Gość się okaże
Czesć dziewczyny, byłam dzisiaj na badaniach, cholesterol, tsh ft4 ft3 morfologia i próby wątrobowe, wydałam milion zloty prywatnie. wyniki jutro. Nie wiem czy bardziej boje się że to jednak niedoczynność czy wszystko bedzie ok, i nadal nie bede wiedziała co mi jest. W koncu dotarlo do mnie ze moje ojebjenie ze sie wyraze od jakiegoś roku może nie wynika tylko i wyłącznie z mojego lenistwa. W sumie na "trop" tarczycy naprowadziła mnie moja dermatolog i kazała zrobić wszystkie te badania. Zaczęło sie od tego co wszystkie mamy czyli totalnego niechciejstwa, zmeczenia i impotencji mózgu, mi dodatkowo robią się jakieś czar mary z cerą. Powiem tylko tyle, że w tym roku zawaliłam studia, studiuje wzornictwo i w tym semestrze wymyślenie czegokolwiek kreatywnego poprostu jest niemożliwe. Co oczywiscie kończy się frustracja i wku.....em. od czerwca przytyłam 9 kg i czuje sie jak cysterna. Boje sie tych wyników cholera i najprawdopodobniej do jutra bede siedziała na necie katując się wszystkimi możliwymi stronami na temat tarczycy na necie. fun fun fun!!!!! pozdrawiam niedoczynniaki! Ewa

Gość calinka mała
A ja w koncu bylam u endo..przepisal euthyrox 50, kazal brac przez trzy miesiace i zrobic wszystkie badanka. I tyle powiedzialam mu o swoich dolegliwosciach i powiedzial tylko, ze to normalne : / ...i tyle..no zobacze jak sie bede czula.

Gość calinka mała
.

Gość yellow label ns
Hej ja mam tarczyce i tyje okropnie mimo hormonow. Moze macie skuteczne sposoby by schudnac?

Gość ale odkryłaś Amerykę
że masz tarczycę a kto jej nie ma głupku?

Czy jest tutaj jeszcze ktoś...?czy temat padł..?może naprowadzicie mnie gdzie jest podobny temat o problemach niedoczynności tarczycy..????i gdzie dyskusja trwa. dzięki z góry:)