Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hrabina Va Ginna

Problem z załączeniem CV na gumtree... Pomocy kochani!

Polecane posty

Szukam pracy, szukam, szukam... i znalazłam w końcu coś dla siebie. No. Upociłam cudne CV. Pisałam je 3 godziny. Wyszło świetnie. Ja do załączania... i... Załączyło, a jakże. Ale jest problem. Wybrałam tam opcję, że chcę kopię wiadomości - to, co poszło do pracodawcy dla siebie, na swoją pocztę. Weszłam do siebie, jest wiadomość, rzeczywiście doszło... wchodzę w załączniki, pobieram... a tam zamiast mojego pliku tekstowego z moim CV... jest jakiś plik w notatniku (nic tam nie ma!) i plis zapisany jako "List HTML", czyli też nic istotnego. I co teraz? Jak wysłać to poprawnie? Komuś też się tak zrobiło? Pomóżcie mi, w sprawach gumtree jestem zielona, pierwszy raz wysyłałam tam CV! Z góry bardzo wam dziękuję!!!

ooo! mój temat stary... ale problem aktualny. Nadal nie umiem wysłać załącznika przez gumtree tak aby dotarł. Jak ktoś wie, niech powie. Zatem odświeżam!

Gość StalowaMagnolia 1976
Miałam podobny problem z jakimś tego typu portalem i napisałam przez niego,że proszę o bezpośredni adres w celu wysłania dokumentów aplikacyjnych.Tyle,że jest ryzyko,że nie odpiszą albo odpiszą za pózno.Mi akurat odpowiedzieli w ten sam dzień. Druga opcja dostarczyć osobiście.

Gość lindal_
Też tak miałem, próbowałem z *.pdf *.zip (w którym był pdf) i nie działało. W końcu wysłałem CV w formacie *.docx i się udało. Innych formatów nie próbowałem. Pozdrawiam.

Gość gość
witam łatwo powiedziane zrobic nie jestem specjalista od tego jak to zrobic? pozdro