Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajma

spóźniony okres

Polecane posty

Gość hajma

okres spóźnia mi się już tydzien. nigdy nie uprawialam seksu, jedynie pieścilam sie z chlopakiem. zawsze bylismy ostrozni i sperma nie przedostala sie do pochwy, poniewaz zawsze rece myliśmy jesli byla na nich sperma. jednak nie wiem czemu boje sie ze w jakis sposob moge byc w ciazy...nie wiem jakby moglo byc to mozliwe ale moze nie dokladnie byly rece umyte? bo jaki moze byc inny powod? dodam jeszcze ze w styczniu dwa razy probowalam palic szalwie, moze to na okres wpływac?

Gość 13piatek
Też tak miałam... Koło 4 tyg temu też pieściłam się z chłopakiem, ale nie miał wytrysku i tylko palcami się posługiwał. Nie miał wytrysku, ale jak był w łazience to miał biały mocz i dokładnie umył ręce. Chyba nie jest się wtedy w stanie przenieść plemników... Ja dostałam okres na szczęście 3 dni po tym jak powinnam mieć, ale uznałam, że to był powód stresu! Strasznie się tym denerwowałam, a jak się mamie wygadałam to powiedziała, że nie ma takiej możliwości i tego samego dnia okres dostałam! :D XD

Gość popielata
mam dokładnie to samo, co prawda powinnam okres mieć jutro najpóźniej w czwartek ale tak samo przeżywam :( łącze się w strachu :(