Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elo320!!!!

zalosc

Polecane posty

Gość elo320!!!!

Hej, mam pytania, a mianowicie, czy wykladowca może zmuszac uczniow do kupienia oryginalnej ksiazki i zabranic mniec kserowek, ponadto szantazowac, ze nie da wpisu kto nie bedzie posiadal podrecznika?! ;|

Gość elo320!!!!
zabronić* mieć* :D

Gość hwdpxx
o kurwa

Gość elo320!!!!
pytam powaznie. jesli ktos orientuje sie w prawach itd , moze poda cos glebiej, bo ta sparwa okropnie mnie denerwuje;)

Gość hwdpxx
no u mnie było coś podobnego facetka powiedziała że nie dopuści do egzaminu jeżeli książki nie będzie ale mogły być kserówki

Gość elo320!!!!
u mnie kserowki - nie ma mowy;o stwierdzila, ze brakuje nam moralnosci. denerwuje mnie dlatego chcialbym utrzec jej nosa. tylko nie wiem czy moze wymagac czy nie ...

Gość A -bezlitosna plotkara
zapytaj wykładowcę ile ma udziału ze sprzedaży podręcznika :P

Gość elo320!!!!
no wlasnie mi tez tu cos smierdzi, tak jakby ona miala jakis % xd bo mowila zeby z wydawnictwa zamowic itd

Gość mamamamam
u mnie bylo odobnie ale mialam yklady z prof ktory napisal podrecznik a w bibliotece bylo maka a w ksiegarniach nie bylo juz od 2006 r a to bylo rok temu zeby nie bylo ale i tak mielismy serowki bo ylko na laborki potrzebowalismy no wsumie prawie wszystko to co mowil na wykladach bylo w skrypcie ale nic nie robili nam bo jak nie mam gdzie kupic to co mam zrobic a to byla smieszna kwota z 15 zł wiem ze jak jedna gr miala z nim te laborki to chowali ksero przed nim ale na wykladach nie sprawdzal czy masz podrecznik czy ksero

Gość elo320!!!!
hmm... kazdy sobie ustala swoje prawa,;/ nikt u was sie nie wyklocal? dla mnie to jest szantaz jak akurat mam z ta facetka cw, chcielismy kserowki bo taniej zabronila po fakcie gdy niektorzy skserowali juz cala ksiazke, teraz przypomina ze kto nie bedzie posiadal podrecznika oryginalnego ten nie dostanie wpisy, absurd