Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dylemat_ksiezycowy

Dziewczyna z dobrym angielskim potrzeba na minute

Polecane posty

Gość Dylemat_ksiezycowy
Jestem murzyńskim gejolesbem, zoofilką lubującą się w niedźwiedziach, szczególnie kiedy rozrywają mi zwieracze.

Gość Dylemat_ksiezycowy
ja tutaj tak czesto nie przebywam wiec nikogo nie rozpoznaje, no ale ta czarnula z Twojego linku to jesteś Ty? bede szczery ladna dziewczyna z ladnym usmiechem wiec sie pytam z czystej ciekawosci czy mam przyjemnosc rozmawiaz wlasnie z ta urocza czarnula ;-)

Gość Dylemat_ksiezycowy
ale ja bardzo lubie paczki, dodatkowo taka urocza czarnulka, takze nie jeden facet wydalby nawet fortune aby przyjechac na te paczki

Gość Dylemat_ksiezycowy
no ktos sie podszywa pd moj nick, te obrazliwe txt to nie moje jak cos

Gość Dylemat_ksiezycowy
hmm przeoczylem odpowiadalas mi juz ;-) a ta blondynka to kto to?

Gość Dylemat_ksiezycowy
Wybaczcie, ale mam zdiagnozowane zaburzenia osobowości(rozdwojenie jaźni) więc sama nie wiem co pierdolę :classic_cool:

Gość Dylemat_ksiezycowy
a to pewnie na gruponie, tam zawsze cos kosztuje 100 x wiecej a pisza ze to w promocji i sprzedaja po tyle ile normalnie, no ale paczek za 250 zl? tak izwyklu na bazarku, zaden facet sie nie skusi

Gość ja piertole
aleś ty tępy :D🖐️

Gość Dylemat_ksiezycowy
kurde to zadziora z Ciebie jest, musisz byc ostra laska ;-) do blondynek nic nie mam, ale jako czarnulka wygladasz podobajaco sie facetam, powaznie ladnie Ci

Gość Dylemat_ksiezycowy
ja piertfole ja rozumiem o co chodzilo dziewczynie, nie musisz mnie uswiadamiac z ta oferta

Gość Dylemat_ksiezycowy
dobra laska jedno szczere do Ciebie pytanie ale odp. szczerze, masz meza umowilabys sie z innym? mi bynajmniej bardzo sie podobaja konkretne dziewczyny

Gość Dylemat_ksiezycowy
spoko nie rozczarowalabys sie mna takze bez obaw nie chce sie tu chwalic ani nic z tych rzeczy, ale wiem ze sie kobietom podobam takze mysle ze te 185 cm wzrotu, 85 kg wagi, czarne wlosy nie odpychalyly by Cie, ale raczej przyciagały, twarz tez mam ladna wiem jak to jest rozmawia sie z kims ale nie wiez z kim i jak ten ktos wyglada to ostroznosc kaze uwazac, mysle ze na te jedno noc mogalbys nie pochamowac swojego kobiecego temperamentu ;-) nie chwale sie nic z tych rzeczy

Gość Dylemat_ksiezycowy
kolorowych snow

chociaz az mi sie nie chce wierzyc ze informatyk moglby dobrze wygladac - bez obrazy ale ja na roku mialam ponad 100 facetow i naprawde nie bylo w czym wybierac. no ale oczywiscie ze istnieja wyjatki, zreszta jak to ja mowie atrakcyjnosc ma sie w glowie a nie w dupie :)

Gość Dylemat_ksiezycowy
nie chce tego robic publicznie bo nie lubie sie afiszowac, ale jak chcesz to Ci sie przedstawie wizualnie, daj adres skrzynki abo nie wiem jak inaczej moge Ci wrzucic swoja fotke aby nie bylo ze sie reklamuje

Gość Dylemat_ksiezycowy
wiem wiem dobrze Cie rozumiem bo to stwierdzenie pasuje do informatykow, ale ja jestem takim "nie" prawdziwym informatykiem bo na same komutery brakowalo mi czasu bo byl jeszcze sport i wiele innych rzeczy takze przed kompuetarmi tylko nie siedzialem

Gość Dylemat_ksiezycowy
no faktycznie nie jestem obeznany w tym babskim forum, wysle Ci siebie (tak jak pisalem nie lubie tego robic internetowo) ale przedtawie Ci sie za to ze mi pomoglas w angielskim ;-)

Gość niski smrodek
ales sie dylemat napalil. i tak ci nie da. a ja tymczasem ide sobie dmuchnac moja paniene. wesolego walenia konia na dobranoc!