Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnie wyjde na rasistke

Co myslicie o prezedyncie USA?

Polecane posty

mnie ten czlowiek niesamowicie wkurwia. I naprawde nie wiem za co on dostal Nobla:O Przeciez on nie przerwal dzialan wojennych, malo tego on tej wojny chce. I moze teraz zabrzmie jak rasistka, ale uwazam, ze zaden czarnuch nie nadaje sie do wladzy i miejsce takiego pojebanego Baraca jest w Afryce czy innym kraju z plemieniami, z ktorego zapewne pochodzi. Jakies kurwa pogloski o wojnie, to cale ACTA dla mnie to jest zenujace. A najgorsze, ze ci durni amerykanie tak go popieraja. Choc w sumie co sie dziwic, oni mozgu nie posiadaja jak tam wiekszosc czarnuchow, ktorzy przodkowie wyrwali sie z niewoli. Tak, jestem chyba rasistka, bo uwazam, ze taki murzyn to sie bardziej nadaje do pracy w polu niz do rzadzenia.

Gość different***
Ruchał bym,a co.

Gość hwdpxx
ciekawe kto za sznurki go pociąga

mnie nie interesuje kto za sznurki pociaga. Po prostu pojebane czarnuchy osiagnely co chcialy:O A efekt tego nie bedzie za fajny

Gość nienawidzę go, ale
nie dlatego, że jest czarny, Busha nienawidzę jeszcze bardziej. Precz z zasranym USA!

Gość Mnie to wogle te pojebane usa
wkurwia...Mają się za panów świata :o

no ja tez ogolnie nie znosze USA. Oni tam maja wyprane mozgi, zero myslenia, tylko wlasnie uwazaja sie za chuj wie co. A czarnuchy mnie wkurzaja, bo mialam stycznosc z tymi debilami i wiem, ze nie wszyscy sa tacy sami, ale jestem uprzedzona. Czarny to czarny, ma swoja Afryke to niech tam spierdala

Gość Mnie to wogle te pojebane usa
No naprawdę.Jaki tam jest poziom inteligencji jak oni nie znają się nawet na mapie?

Gość Uspokój się rasistko
czarni są tacy sami jak biali, poza tym wszyscy ludzie mają czarnych przodków, to, że Ty jesteś biała wzięło się stąd, że Twoi przodkowie udali się w chłodniejsze rejony tego świata. A że jankesie świnie to zwykłe świnie to niestety prawda :o

Gość ptasiek nastroszony
chyba zbyt sloabo broni Żydów , brak zdecydowanej polityki wobec Iranu i panstw arabskich , ktore zagrażają Izraelowi i światu demokratycznemu. brak zdecydowania wobec terrorystów ale może to Jego strategia. cisza przed burzą