Teoretyczna znawczyni diet 0 Napisano Styczeń 21, 2012 Choc nie ogladam,bo nie mam jak to jestem zaskoczona!! Wiosna tego roku maja zakonczyc produkcje.Tak jak plebanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Styczeń 21, 2012 i bardzo dobrze! trzas wyjść do ludzi i żyć a nie przeżywać seriale zresztą piotrek mąż gosi to gej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
me do not 0 Napisano Styczeń 21, 2012 ale jak to ?! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teoretyczna znawczyni diet 0 Napisano Styczeń 21, 2012 No normalnie.Przeliczyli sobie,ze bardziej oplaca sie finansowac 13odcinkowe seriale niz dlugie tasiemce mimo,ze ogladalnosc przekracza 3 mln:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anarhistoty Napisano Styczeń 21, 2012 Nie mąż tylko narzeczONy jak już.Tak pozatym to żal mi tylko tego adwokata,Adama..:-( glupia ta weronika! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anarhistoty Napisano Styczeń 21, 2012 Nie mąż tylko narzeczONy jak już.Tak pozatym to żal mi tylko tego adwokata,Adama..:-( glupia ta weronika! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teoretyczna znawczyni diet 0 Napisano Styczeń 21, 2012 Przeciez Gosia i Piotr sa małżeństwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sennaanna Napisano Styczeń 21, 2012 gosia i mąż przecież wzięli ślub ja ten serial oglądam od pierwszego odcinka, nie wiem ile to juz lat jesli opuscilam jakiś odcinek to zawsze widziałam powtórkę.. jak to go nie będzie!!!!!!!:( jedyny serial, który uwielbiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anarhistoty Napisano Styczeń 21, 2012 O kurka.. Przegapiłam ich ślub widocznie..ale nie powinna wychodzić za tego....**** on jest obleśny! ciekawe czy Marysia wróci do tego faceta w ktorym byla kiedys zakochana.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teoretyczna znawczyni diet 0 Napisano Styczeń 21, 2012 Nieee,nie wróci.Będzie dalej szmatą po głowie lać biednego Włodzia:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anarhistoty Napisano Styczeń 21, 2012 Szkooda...pasowali by do siebie :-( Ostatnio syn Honoraty -Mikołaj-mnie rozwalił kiedy on wziął ten ślub..biedna ta Nikol czy jak jej tam :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
me do not 0 Napisano Styczeń 21, 2012 no bo wiecie, wszystko się w życiu zmienia, a na wspólnej to jest taka stała rzecz w życiu, a teraz tego nie będzie, jeszcze neta ocenzorują i będę musiała z domu wychodzić :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lullabyyyyyy 0 Napisano Styczeń 21, 2012 a co dadza w zamian? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach