Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zagadać

jak zagadać do chłopaka, który mi się podoba?

Polecane posty

Gość jak zagadać

jak zagadać do chłopaka? rozmawialiśmy na czacie kiedyś, jesteśmy z jednej uczelni, nie wiem czy mnie kojarzy, być może, że tak...czasem go widzę na uczelni, nie wiem jak to zrobić, nie jestem jakąś super śmiałą dziewczyną

Gość olexaa
na twoim miejscu odpuściłabym sobie

Gość jak zagadać
dlaczego?

Gość jak zagadać
ale ja chcę, tylko nie wiem jak to zrobić ;/....nikt nie ma pomysłu?

Gość olexaa
sama napisałaś, że jesteś nieśmiała, dlatego nie pakuj się w to, takie numerki zazwyczaj kończą się niepowodzeniem

Gość jak zagadać
może ten się tak nie skończy, chciałabym jednak spróbować ;)

Gość gość
Mi się podoba 2 chłopaków pierwszy jest o rok młodszy i znamy się jeśli można tak to nazwać ze szkoły i internatu na początku mówił cześć i wogóle w szokole w internacie po pewnym czasie uświadomiłam se że mi się podoba i w końcu mu to powiedziałam chociaż nie planowałam tego i to był błąd on wychodził ze świetlicy a ja ze stołówki odezwał się pierwszy jak zawsze ja odpowiedziałam i nie myśląc spytałam czy możemy pogadać zgodził się no i mu powiedziałam powiedział że nie wie co ma o tym myśleć i że musi iść po tym przestał się odzywać i dał mi do zrozumienia że gdyby nie wiedział o tym to by było dalej ok na fejsie spytałam to po co się odzywał on stwierdził i w sumie miał racje że tylko cześć mówił i że żadnych znaków mi nie dawał spytałam też czemu akurat do mnie się odzywał a nie do innych dziewczyn choćby z racji że z częścią uczył się w jednym gimnazjum ale nie odpisa. Drugi jest to brat chłopaka mojej przyjaciółki widzieliśmy się trzy razy w tym dwa ja go słabo a on nie wiem pierwszy raz tylko przez chwile bo był w samochodzie ale on mnie chyba dobrze widział bo potem podobno pytał brata o mnie drugi było w ten sam dzień co trzeci przyjechał ten chłopaka przyjaciółki(zawsze mnie i drugą bierze ze sobą) i przywiózł go ten jego brat bo miał do dentysty i mieliśmy mieć pół godziny zanim od niego wyjdzie ja po jakimś czasie z tą drugą poszłyśmy się przejść i usiadłyśmy na trybunach obok ktoś siedział ja w myślach stwierdziłam że nawet przystojny i nie zwracałyśmy na niego uwagi on i tak zaraz poszedł my wróciłyśmy do tamtych i okazało się że ten chłopaka co siedział obok nas to był ten jego brat i dzwonił do tamtego czy nas wysłał po niego bo miał przywieść nam piwa i poszliśy do drogi bo czekał na nas ja się wygadałam że nawet przystojny a przyjaciółka z chłopakiem zaczeli coś knuć poszli przodem jak ja z drugą do nich doszłyśmy on już był i oni stwierdzili że będziemy jeździć po mieście mnie oczywiście posadzili z przodu obok niego powiedziałam do niego cześć to pewnie przez te wcześniejsze piwo bo pewnie bym się nie odezwała pierwsza no i jeździliśmy ja prawie cały czas się na niego patrzyłam a on na mnie podobno też jeszcze jak tak jeździliśmy zajechał do sklepu on poszedł coś kupić a my zostaliśmy jak wysiadał przyjaciółka spytała mnie specjalnie czy przystojny tak że on to chyba słyszał ja powiedziałam tylko żeby się zamkneła i jeździliśmy tak do prawie 21 aż musiałyśmy wracać do interka tam się dowiedziałam że ten jego brat chce nas seswatać bo podobno dzięki mnie oni są razem ale teraz podobno tamten ma dziewczyne i teraz żałuje że się nie odezwałam pierwsza

Gość gość
Normalnie zagadaj do tego chłopaka, powiedz cześć, zapytaj o zajęcia na studiach itd. Przecież on cię nie ugryzie.