Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królowa śniegu 25

Do osób które kupują przez internet i płacą przelewem, małe pytanie.

Polecane posty

Gość królowa śniegu 25

Przed chwilą zapłaciłam tak za książę, ale zapomniałam w danych przelewu podać swoje dane, nie dostałam też na maila żadnego numeru zamówienia (wcześniej na stronie wydawnictwa podałam swój adres i na maila wysłali mi potwierdzenie z nr konta i ich adresem). Zrobiłam podgląd wydruku transakcji na stronie banku i na samej górze widnieje moje imię i nazwisko jako właściciela konta, myślicie, że to wystarczy i się zorientują kto zapłacił i komu wysłać? Osób nazywających się tak jak ja może być więcej. Trochę się martwię, bo nie chcę stracić kasy, będę wdzięczna za odp.

Gość ciasteczko polane czekoladą
hej, nie stracisz kasy;) ja kiedyś zrobiłam coś gorszego-przlałam pieniądze z konta mamy... która ma inne nazwisko, adres, itd...też nie wpisałam nic w tytule...zadzwoniłam tam i wyjąsniłam;)

Gość królowa śniegu 25
Od razu napisałam do nich maila, mam nadzieję, że odczytają i będą uczciwi, jestem trochę senna i nie pomyślałam o tych danych :(

Gość królowa śniegu 25
Tak Matiii, ale mam dość popularne imię i nazwisko, takich osób jest dużo w PL ;) Ok, nie będę się martwić na zapas. Dziękuję za odp, pocieszyliście mnie 🌼 :)