Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afsfafafaf

JAKA GORA DO TAKIEJ SUKIENKI I BUTOW?

Polecane posty

Gość ciasteczko polane czekoladą
piękna ta sukienka:))) a na jaką okazję? może skórzana ramoneska:)? ale to bardziej do klubu... na wesele czy inną taką uroczystość może jakiś żakiecik, np. czarny?

Gość afsfafafaf
na studniowke ;) juz w tamtym roku ja mialam u chlopaka, mialam czarna marynarke, ale do tego mialam czarne buty i czarna kopertowke. teraz mam zlote obcasy + taka torebke http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkapl/pl/40259503/155010/307518/Torebka%2Bzpaskiem-łańcuszkiem dlatego czarna gora mi sie nie widzi, mysle o takiej marynarce http://scislewscy.home.pl/allegro/528/6.jpg ale chyba bedzie za dluga... mysle o jakims transparentnym szalu i spiac po srodku jakas ladna broszka :P

Gość afsfafafaf
ojciec ofermy - nie wyswietla sie :P lekkie przęsło - wolalabym jednak zakryc ramiona do poloneza ;)

Gość marynarka spoko
Tylko krotsza niz ta za zdjecia, taka do pasa. Szale dawno wyszly z mody.

Gość afsfafafaf
musztarda - w new looku, nie identyczne, ale bardzo podobne marynarka spoko - wlasnie nigdzie nie moge znalezc :(

Gość a jak uwieść
jeżeli kupisz taka marynarke jak w tym ostatnim linku to mimo iz sukienka jest przesliczna bedziesz wygladac nijako......monitonnie. potrzebny jest kontrast

Gość afsfafafaf
wydaje mi sie, ze najbardziej pasowalaby zlota, ale gdzie ja taka znajde...

Gość big jet plane
no właśnie za jasno jak dla mnie :D jak ci nie pomogę bo wybrałabym do tego czarne platformy i rockowy żakiet z pagonami, torebka booska i też bym taką wybrała :D

Gość tak tak musi być kontrast
czarna góra,może czekoladowy

Gość afsfafafaf
niestety buty juz kupilam, bo pod inna sukienke, ktora mialam pierwotnie wlozyc ;) jednak w tej lepiej wygladam, a tamta ma jeszcze metki to dam rade sprzedac :P a buty z tamtego roku byly okropnie niewygodne, wiec odpadaja :P innych nie mam, bo jestem fanka plaskich butow i koturn :P

Gość hhhhh
czarna skórka-ramoneska, szpilki nude i czarna kopertowka :)

Gość a jak uwieść
fakt najlepiej wygladałaby czarna marynarka ale jezeli masz zlote buty to odpada. zlotej marynarki rowniez nie polecam bedzie sie dzialo zbyt wiele w twojej stylizacji. ze tak zapytam jestes bladynka czy szatynka ?

Gość tuptunia.
:)

również dobrałabym do tego krótką czarną marynarkę :classic_cool: + skromna biżuteria. gdzie kupiłaś kiecę? :classic_cool:

Gość afsfafafaf
Szatynka ;) A sukienka jest z h&m z kolekcji z 2010r, ale sa na allegro po wpisaniu 'anja rubik'

Gość a jak uwieść
ja sugerowałabym Ci marynarke w zupelnie innym kolorze.....bedzie troszke moze ekstrawagancko ale w koncu to studniowka ...a mam na myśli kolor morski n nie niebieski tylko taki morski ...kolor ten doskonale wspolgra z pudrowym rozem jak i ze zlotem.