Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewcia18k

Czy możliwa jest ciąża? pomocy :(

Polecane posty

Hej dziewczyny . mam do was pytanie otóż kochałam sie z chlopakiem 4-5 dni przed spodziewanym okresem ktory mial wystąpić w nowy rok . miesiączkuje regularnie od 5 lat cykle trwają jak w zegarku 28 dni lecz tu niespodzianka okres w nowy rok nie wystąpił . chce miec dzidzie z chlopakiem staramy sie juz 4 miesiac w 3 miesiacu staran miałam delikatne zapalenie dostałam tabletki gynalgin ktore przyjmowałam od pierwszej do ostatniej . . . zapalenie ustapilo ale wracając do tematu okresu dostałam tydzien po terminie i trwał on krótko 3-4 dni . leciało bardzo malo i kolor tez dosyc nie typowy zrobiłam test ale kolejna niespodzianka . test wyszedl negatywny . od tamtej Pory zaobserwowałan zmianę piersi stały sie dosyc większe i troszke bardziej wrażliwe . wykonałam kolejny test z przekonaniem ciazy lecz nie nadal jedna kreska lecz zapomniałam dodać ze przy pierwszym tescie kreska Wyszla nietypowa tak jak by najpierw byla lekko widoczna bardzo blada Slabo różowa lecz został tylko biały ślad lecz Wroce do drugiego testu . negatywny lecz również bylo widac biały Ślad jak w przypadku pierwszego . test z chlopakiem rozłożyłam byl to quixxtest czy jakos tak :P i na końcu tego paska byl poznawany rozowy Ślad . w dzien czesto boli mnie podbrzusze czuje dziwne rwanie w dole brzucha jak by cos mnie tam ciągnęło w dol . moj chlopak mowi ze mam dziwne humory nie podobne do mnie moze i to za wczesnie ale także ostatnio rano miałam dziwne uczucie w gardle i zbierało mnie na wymioty . lekarz ginekolog nie chcial mnie nawet zbadać bo stwierdził ze badanie niczego nie wykaże żeby czekac a co wy o tym myślicie ?

Gość calineczkacelina
jest za wczesnie. poczekaj jeszcze z 10 dni zrób test, powodzenia

Gość jeszcze nie iee
masz 18 lat i starasz sie o dziecko????

Tak mam 18 lat i staramy sie o dziecko . mam odpowiedzialnego faceta wiem ze damy sobie rade ale to nie o to pytam . chciala bym wiedziec czy w tym przypadku ciaza nie jest wykluczona bo pierwszy raz od 5 lat zdarzyły mi sie takie anomalie. chlopak w skowronkach chodzi i cieszy sie ze to ciaza ja jednak nie jestem przekonana . dziwna sytuacja z testami lekarz nie chcial mnie zbadać i nie wiem co mam myslec

Gość rumianek dzbanek
Zrób betę - test z krwi. A kreska wskazująca na ciążę powinna być różowa lub czerwona, nawet jeśli jest bardzo jasna.