Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złązłązłązłążłążąłżąłżłążłą

Konsultant telefoniczny-kilka pytań

Polecane posty

być może zacznę prace jako konsultant telefoniczny. w związku z tym mam kilka pytan. 1. kto pracowal na takim stanowisku? 2. na jakim projekcie pracowaliscie? 3. jak udawało wam sie namawiac klientów do zakupu produktu? 4. jaka mieliscie stawke godzinową? jezeli miałabym pracowac na umowe zlecenie, za 7,50 zł/h brutto, jestem studentem, to ile dostanę netto? dziekuję za odpowiedzi, to byłaby moja pierwsza praca :) stąd tyle pytan

Gość desznik jest poyebany
7,5 to sobie nawet głowy tym nie zawracaj :D

nie mam zamiaru zdradzac nazwy firmy. moze i dla was 7,5 to mało, ale dla mnie, nawet jezeli to 5 zł netto to patrzac na przestrezni calego miesiaca, opłaca mi sie. lepsze to niz siedzenie na tylku i nic nie robienie

Gość Dla jakiej firmy masz pracowac
Skoro nie masz zamiaru zdradzać nazwy firmy, to dlaczego ja mam Ci pisać w jakich firmach sprzedażowych ja pracowałem ? 7,50 ? Standard, niedużo zarabia się za godziny pracy, prawdziwą kasę zrobisz na prowizji, chyba że się nie nadasz do tej pracy. Nie dowiesz się dopóki nie spróbujesz, ale ja jeszcze w tym roku planuje ze znajomymi do Niemiec do pracy jechać, nie wiem czy wypali, ale tu się zarabia dużo za mało.

ja nie mówię,ze chce znac nazwe firmy, w której Ty pracujesz przeciez ;/;/ pytałam o projekt na którym pracujecie. bo np kolezanki sprzedawały juz Playa, Orange, Cyfre +, jakies olejki do aromaterapii, i mase innych rzeczy. o to mi chodzilo

Gość Dla jakiej firmy masz pracowac
Skoro powiem Ci na jakich projektach pracowałem, będę musiał podać nazwę firmy, która mnie zatrudniała. Nieważne, praca w sumie fajna, ja pracowałem w sprzedaży zw z telefonami i reklamami. Powodzenia.

ale nadal nie wiem ile bede miec netto :( jak to sie liczy