Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruski_czołg88

Chęć do życia a spożywane produkty

Polecane posty

Gość ruski_czołg88

Cześć. Od jakiegoś czasu zastanawiam się dlaczego nic mi się nie chce i czy to normalne. Ospałość, brak zainteresowania czymkolwiek ważnym, płytkie, niewymagające zainteresowania.. Mam 23 lata i większość ludzi dookoła mnie jest podobna. Zastanawiam się, czy jest to naturalny stan, czy zawsze tak było. Dlaczego? Przykłąd: Kiedy wypiję kawę, momentalnie zaczyna interesować mnie wszystko, polityka, wiadomości, książki, wydarzenia, to co ważne.. W moim przekonaniu ta ociężałość nie jest naturalna i coś ją powoduje. Może w produktach z których korzystamy jest coś, co zasyfia chęć do życia, do podejmowania działania, może jest coś, co działa odwrotnie niż kawa.. Chętnie poznam opinie piękniejszej części tego świata.

Gość edfewfew
Zamiast kawy polecam amfe albo koks. :classic_cool:

Gość bizonn
zapirdolf w trombe qrewne sciezke

Gość Wiesława
Bo ludzie dzisiaj nie gotują sami, nie robią w domu zywności, tylko wszystko kupują w sklepie. Ja to nawet kiełbasy nie jem.

Gość dzieciaczek
twoja matka nie gotuje

Gość zgadzam sieeeee
tez tak mialam radze zmienic sposob odzywiania wyeliminuj slodycze i maczne produkty jedz duzo warzyw , zmniejsz ilopsc spozywanego miesa, a jak juz chcesz je jesc to niech to bedzie chude mieso, pij wiecej wody uwierz mi, ze przy takim sposobie odzywiania rano chce sie wstawac z lozka :-)

Gość Amnanasa
Oj tak,chyba coś w tym jest..gdy byłam u siostry i jadłam normalnie obiad ,sniadanie,kolacja to zupełnie inaczej sie czułam a teraz znow jem nieregularnie,nic mi sie nie chce,masakra,..

Gość jbhuyguyk
ja jestem nonstop zmulona, mam wrazenie, ze troche otepialam, ale codzienne leca slodycze ichipsy:O Nie pamietam jak to jest kiedy czlowiek wstaje i ma mnostwo energii