Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JednymRuchemSerca93

Całe miasteczko ze mnie kpi...

Polecane posty

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Też się ludźmi przejmujesz :(:(:(a wogóle o co chodzi ?

Gość ptasiek nastroszony
pewnie nie dałaś miejscowej elicie spod sklepu spożywczego

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
No właśnie największe elity małych miasteczek to nieroby spod spożywczaka :):)Nie pracują a chleją :(

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Chodzę codziennie (jak nie jadę samochdem :)) do pracy i....o 7 już pod kilkoma sklepami które mijam stoją nieroby z piwskiemi nie tylko :(Iwiesz co ?Obgadują co się da i kogo się da:)Mi ostatnio jeden powiedział "paniusia da 5 zł ,taka ładna i pewnie ma pracę a ja szukam już .....6 lat !!!!!!!!!"No ludzie ,współczuję ich matkom,żonom,rodzinom ....od 7 być nawalonym ..i biadolić :(

Gość ptasiek nastroszony
kurwa takich powinni eutanazjowac a zabijaja nienarodzone a skad kto wie czy nie zabija wybitnego architekta, sportowca czy muzyka ? a bezrobotny i to 6 lat to tylko na przeszczepy

Miałam romans z żonatym facetem...Ale czy to ich sprawa?! Do tego te stare dewoty ciągle mnie obserwują. Ostatnio przyjechał do mnie kolega, a one już na następny dzień pytały mojej mamy kto to jest...

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
To dewoty mają o czym gadać :D Nie przejmuj się ,olej choć wesoła i z głową do góry :) U mnie pod blokiem co niedziela wracają te paniusie z kościoła i....stoją,gadają ,obgadują czasem i 2 godz !!!!!!!!!Zaznaczam STOJĄ NIE SIEDZĄ !!!!! I mają siłę na to !!!\ Za to w autobusie potrafią tak mordę wydrzeć że ktos im miejsca nie chce ustąpić bo .....ledwo żyją :D

Gość ptasiek nastroszony
do niektorych przemawia tylko sila i chamstwo , wtedy sie licza z Toba gdy sie boja. wiec ich olej a jak beda wscibscy to opierdol az zapalenia uszu dostana

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Ja jestem po operacji kręgosłupa i nie mogę długo stać :(Kiedyś paniusia staneła nademną i mówi "taka młoda (ja po 40-stce :) a starszej nie ustąpi"Odpowiedziałam "Nie ,nie ustąpię bo jestem po operacji kręgosłupa i mam prawo siedzieć,a pani niech poprosi kogoś innego "Myślałam że babsko spali się ze złości -gadanie na cały autobus..a niewiele starsza na pewno była ode mnie:)W końcu nie wytrzymałam"Niech się pani już zamknie i won"Przykre ale tak mnie wkurzyła ż nie wiem.Baba się zmyła ....oj szybko :):)

Gość ptasiek nastroszony
skuteczne na insekty . uciekaja