Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jajacek***

Jakie macie sposoby na kradzież paliwa?

Polecane posty

Gość Jajacek***

Z kumplem mamy upatrzoną stacyjkę,kumpel podjeżdża tankować gaz,dystrybutor jest oddalony o kilkanaście metrów,ja zaraz za nim podjeżdżam pod 95' i tankuję za np 100,potem odkładam pistolet i tankuję jeszcze raz za 50,podchodzi sprzedawca i płacę mu za 50 i za 100 jestem do przodu,nieźle wykombinowaliśmy,nie?

no ... kup se rower.. pochodzisz jeszcze troche wolno po swiecie!!! i popytaj na stacjach jak dzialaja dystrybutory :classic_cool:

Gość niski smrodek
nie mam sposobu na kradziez paliwa ale mam doskonaly sposob na rozladowanie stresu czaje sie na polaczka zlodzieja i jak go zlapie to nie dzwonie na policje tylko najpierw mu wale na odlew w ryj a potem kopie po jajach. czuje sie po tym swietnie bo wiem, ze wypelniam misje spoleczna

Gość Jajacek***
Po pierwsze to nie moja wina,że paliwo kosztuje 5,7 a ja zarabiam 1200,po drugie ciekawe jak mnie złapią i mi to udowodnią,po trzecie "niski smrodek" takich jak ty,to napierdalamy w pięciu bez żadnych zasad.

Gość niski smrodek
obejrzyj sobie globie na youtubie takiego polaczka na lotnisku w kanadzie a potem mi napisz ile naboi do tasera mam na was przygotowac. lubicie byc trzepani?

",po drugie ciekawe jak mnie złapią i mi to udowodnią" bo na stacjach jest monitoring ha ha ha...idioto!! a pompy dzialaja tak ze kasjer je musi autoryzowac patafianie :D:D:D

Gość Jajacek***
Monitoring hahahhahaha,chłopie tam koleś siedzi w przyczepie kempingowej i nawet nie ma zadaszenie nad dystrybutorami,nie ma kompa,a dystrybutory mają może po 40 lat. Bym się bał??,koleżko ja sam idę na trzech,mimo że wiem że dostanę w pierdol,nie wiem czy w ogóle wiesz z jakim pokojem człowiek rozmawiasz.

Gość Jajacek***
pokrojem*

Gość ptasiek nastroszony
bravo niski. Szacun. walic polaczka-zlodzieja

Gość kilokilo
Jajacek*** -jestes zwykłym złodziejem i nie tłumacz sie ,ze za drogie paliwo.Jezeli cos jest za drogie dla mnie, to nie kupuję tego.

Gość Jajacek***
ja mam tez taki sposob na baby z kumplem juz jedna namierzylismy. jak tylko z niej maz wyjdzie to ja wsadzam swojego. a jak sie komus nie podoba to w ryj wale. i chuj wam do tego. to nie moja wina ze tepo wygladam i ogolnie jestem debilem a baby maja swoje wymagania.

Gość nie da sie zatankowac
drugi raz przed zaplaceniem, jest blokada ktora zwalnia kasjer po zaplaceniu, kiedys na chwile odlozylam po co i po doslownie chwili chcialam dotankowac i sie nie dalo. Gdy nie ma blokady ( na malutkich stacjach z jednym dystrybutorem) tankuje obsluga i bierze pieniadze do reki, jest kasa - jest blokada

Gość nie da sie zatankowac
a jesli twierdzisz ze tankowales sam na takiej stacji jak wyzej napisane to pierdolisz, koles z obslugi bezwzglednie kazalby Ci poczekac, prawdopodobnie majac jeden dystrybutor skoro jest sam, a jak dwa to bylby ktos jeszcze z obslugi

Gość wybierz większe zło...
niski smrodek nie mam sposobu na kradziez paliwa ale mam doskonaly sposob na rozladowanie stresu czaje sie na polaczka zlodzieja i jak go zlapie to nie dzwonie na policje tylko najpierw mu wale na odlew w ryj a potem kopie po jajach. czuje sie po tym swietnie bo wiem, ze wypelniam misje spoleczna czy myśmy się już kiedyś nie spotkali? :P :classic_cool: maliująs sprayem graffiti na budynku Marynarki? :D

Gość Jajacek*** i inni
To chuj wam w dupę i tak zaraz wymyśle co innego,cwaniaki.

Gość karaszkas
niski smrodek --nie wydaje mi sie ,ze to dobry sposób z tym wymierzaniem sprawiedliwosci.Bo jezeli podałby facet cie do sadu ,to groziła by ci nawet kara więzienia.Pobicie to inna kwalifikacja sprawy niz kradzież.

Gość Konrad51
W swojej firmie zamontowałem sondę paliwa firmy transmobil, dzięki czemu nie tylko mam pewność, że nikt nie kradnie mojego paliwa. Mogę nawet w razie czego mu to udowodnić :)