Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjkjbi;ljo

MUSZĘ SIĘ WYŻALIĆ, BO ZUPEŁNIE NIE MAM KOMU...

Polecane posty

Gość hjkjbi;ljo

-Rozpoczęłam studia, kierunek ścisły, ledwo daję radę, nie radzę sobie z matematyką i przedmiotami ścisłymi. Atmosfera na studiach jest straszna- ludzie w ogóle sobie nie pomagają, jest wyścig szczurów, zero integracji,zgrania. Nie mam tam przyjaciół, co mnie przytłacza. - Mam anemię, chodzę senna, przeszkadza mi to w nauce, bo ciągle zasypiam nad książką :-O - Nie układa mi się z chłopakiem, którego bardzo kocham, jestem o niego strasznie zazdrosna, jak tylko się do mnie nie odzywa to moja wyobraźnia już gra,że mnie zdradza itd... Ciągle myślę, czy mu się nie znudziłam, czy mnie nie zostawi. Jak powiedziałam mu o swoich wątpliwościach to powiedział,że gadam głupoty. - Nie mam czasu nawet o siebie zadbać, ani zrobic te badania krwi, które powinnam zrobic wieki temu :-O Odechciewa mi sie wszystkiego

Gość hjkjbi;ljo
offerma ;)

no to moze jakies twarde postanowienie od poniedzialku?? - wizyta w labo i u lekarza - powazna rozmowa z chlopakiem?? Co ty na to?

Gość to po co studiujesz coś co cię
nie interesuje? Pierwsza sprawa, to zmień kierunek albo nie studiuj. Przecież nie wszyscy muszą być magistrami. Wygląda na to, że ogólnie postrzegasz sie za osobę mało atrakcyjną, bezwartościową. Może jakiś psycholog? Bo popadasz w jakąś paranoję jak widzę. Czas się wziąć za siebie?

Gość ptasiek nastroszony
z nudowc albo z tancow w Tobie hormonow szukasz w chuju kosci. mimo ze zapewne skoro studiujesz to juz wiesz ze nawet w najtwardszym ich nie ma

Gość hjkjbi;ljo
studiuję ekonomię, ale mam jej dosc

Gość ptasiek nastroszony
to powinnas wiedziec , ze lepiej miec dlugi niz krotki

Gość chwila, chwila
up

Gość knuhubuh
up