Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez nicka bo wstyd

chłopak i jego byłe

Polecane posty

Gość bez nicka bo wstyd

Spotykam się z kimś od tygodnia. Chłopak od razu mi powiedział, że był w 5 zwiazkach i ma kontakt z bylymi, np. wczoraj byl pogadac u jednej, bo ma problem i jej mama zaprosila go dzis na obiad :O Wieczorem był u mnie, spał, a teraz do domu sie ogarnac i na obaid tam. co o tym myslicie?:O jestem strasznie zazdrosna, choc on zapewnia ze nie ma o co.. i ze jakby mnie chcial oszukac to by mi nei mowil ze to jego byla i ze idzie do niej dzis. a ja sie boje ze bedzie mnie walil po rogach :O

plus za szczerosc... faktycznie mog naklamac. ale chyba tez pora zeby pogadac tym jak oboje widzicie wasz zwiazek.

Gość pamparampam,,.,.
Ja bym sie zdecydowanie w cos takiego nie pakowala...a ze powiedzial ,ze to jego byla?czesto faceci mowia o swoich kochankach swoim zona ,jak o kolezankach,opowiadaja o nich ,to jest bardzo typowe.Nie mowie ,ze on cie zdradza oczywiscie ale wg mnie gdy wchodzi sie w nowy zwiazek to relacje z poprzednich powinny byc zakonczone.

Gość bez nicka bo wstyd
generalnie, on mówi, że mu ze mną dobrze się spędza czas i w ogóle, że ma nadzieję, ze nasza znajomosc sie rozwinie. ja jestem dziewica on mowi, ze seks dla niego wazny i dazy do niego caly czas ;p ale to akurat mi nei przeszkadza. ale nie jest tak, ze caly czas spedzamy tylko sami w domu, wychodzimy, w przyszlym tygodniu mam poznac jego znajomych. czy on mysli w miare powaznie o mnie czy tylko chce miec seks? oczywiscie mnei zapewnia, ze nei chodzi mu tylko o seks.

Gość norbus
bez nicka bo wstyd rzeczywiście wstyd-znac kogos od tygodnia i zapraszac do siebie na noc:/ facet traktuje Cie jak ... i dobrze Ci tak

Gość bez nicka bo wstyd
on jest ogolnie bezkonfliktowa osoba i mowil mi , ze nawet gdyby nam nie wyszlo, to moge najego pomoc zawsze liczyc bo taki juz jest. nei wymagam od niego zeby zakonczyl tamte znajomosci, bo sama sie kumpluje z bylym, ale nie widuje sie z nim i nie jezdze na obiadki :O

Gość no wlasnie.........
znasz go od tygodnia i pozwalasz mu u siebie nocowac??:D

Gość bez nicka bo wstyd
niech ktoś mi powie co ja mam o tym myśleć :O

Gość bez nicka bo wstyd
tak pozwalam.. jestem dziewica wiec jak widzisz nie puszczam sie z kazdym, ale z nim mam ochote;]

Gość pamparampam,,.,.
no ja ci powiedziaolam co o tym mysle a co ty teraz bedziesz o tym myslec to juz od ciebie zalezy. no wlasnie po tygodniu znajomosci gosc u ciebie spi?po tygodniu to nawet nie mozesz miec pewnosci czy to nie jakis psychol:O

Gość pamparampam,,.,.
piszesz tez ,ze on dazy do sexu z toba,no soryy,jesli chlopak w pierwszym tygodniu znajomosci "dazy do seksu" to jak myslisz,co o tobie sadzi?,jakie ma wobec ciebie zamiary?myslisz ,ze traktuje cie powaznie i nie chodzi tylko o bzykanie????

Gość bez nicka bo wstyd
no tak mysle, czyli jestem naiwna?:O generalnie to ja tez chce seksu, mam 25 lat i nie chce byc dluzej dziewica a on mnie podnieca i w ogole, chcialabym znim to zrobic..

Gość Rybak ze Szczecina
chce ci zerwac blonke i troche poruchac, nie bedzie zwiazku 🖐️

Gość bez nicka bo wstyd
z jednej strony jak tak sobie o tym mysle, to ja tez tego chce, nawet gdyby mialo sie skonczyc za miesiac , a z drugiej boje sie ze sie zaangazuje :O

Gość logik i matematyk ruski
ten chłopak to potomek największych ruchaczy....

Gość Rybak ze Szczecina
te baby to jednak coraz glupsze sa

to ile wedlug was trzeba sie znac zeby mozna sie bylo na wzajem zapraszac do domu na noc? jaka o magiczna data spowoduje ze sie nie bedzie na to patrzek krzywym okiem? nie wszyscy chodza za raczke 4 lata, potem traca dziewictwo i nie planuja slub za kolejne 4 lata. u niektorych rzeczywistosc wyglada zupelnie inaczej. jesli ona nie moze o nim nic powiedziec to co Wy mozecie jej zaproponowac w zamian znajac na wylot tak doskonale faceta z ktorym sie spotyka? nie uwazam zeby chodzenie na obiadki do bylych bylo szcytem moich marzen, nie twierdze zeby ona sie na to godzila, ale jesli planuje powazny zwiazek to powinna koniecznie usiasc z nim i obgadac na co w zwiazku sie godzimy a na co nie! seks bedzie jak bedzie... mozesz chodzic za raczke z kims kilka ladnych lat i moze sie okazac ze w koncu jak juz stracisz to swoje wypielegnowane dziewictwo to on cie komnie w tylek albo sie okaze ze byl miernym kochankiem i nie pasujecie do siebie. moze sie tez tak stac ze straci dziewictwo po tygodniu i okaze sie ze pasuja do siebie jak ulal. wiec ja prponuje kawe na lawe... jesli cos ci nie pasuje mow o tym teraz nie za miesiac, rok czy dwa... wtedy dopiero bedzie porazka jak sieokaze ze nie macie ze soba nic wspolnego.

Gość bez nicka bo wstyd
ale tak jak mówię, on jest pomocny chlopak i mowil ze jak nam nie wyjdzie zawsze moge na niego liczyc... wiec nie wiem czy moge od niego wymagac zeby zerwal kontakt z była??:O

Gość bez nicka bo wstyd
podnosze, bo metlik w glowie, niech ktos oceni sytuacje...