Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikkaAAAA

sex na pierwszej randce-jestem stracona w jego oczach??

Polecane posty

Gość monikkaAAAA

Poznałam chłopaka przez internet spotkałam się z nim wczoraj, poszlismy na kolacje, pozniej drink u mnie w domu a nastepnie disco na miescie. I stało się przespałam sie nim! Obiecywałam sobie ze do tego nie dojdzie ale nie mogłam wytrzymac , opieram sie cały wieczor ale nas tak ciągneło do siebie ze sie nie dało odmówic... Jak myslicie, czy on bedzię myslał ze jestem łatwa ... ehh napewno.. kurcze a ten facet to moj ideał o jakim marzyłam, i chyba wszystko spierniczyłam..;( Któras z was przespała sie na pierwszej randce?? i jak to sie skończyło. ps dodam ze on ma 30 lat a ja26

Gość pokjhcdftgyuio
się przejmujesz. Przecież nie tylko Ciebie do niego ciągnęło. A co do mnie, owszem, spotkałam sie z facetem z neta, poszlismy do lozka na pierwszym spotkaniu i teraz jestesmy razem. i tyle w tym temacie. jak macie sie ku sobie to bedziecie, jak nie to trudno

Gość bez nicka bo wstyd
ja mysle, ze to czy sie z nim przespalas czy nie, nie ma tu wielkiego znaczenia. wszystko zalezy od jego nastawienia, jesli mu sie spodobalas to bedzie dalej chcial kontynuowac znajomosc jesli celem jego bylo tylko zaliczyc to wiesz sama

Monika dupodajko nie przejmuj się, jesteś kobietą więc nie masz możliwości panowania nad swoją cipą. My faceci to rozumiemy.