Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eskaeska

kolor włosów

Polecane posty

Chciałam zmiany,być naturalna więc przestałam farbować sie na czarno Mam teraz jasny braz włosy zazwyczaj jak wychodziłam mimo że jestem niska i drobna byłam zauważalna ,widziałam czasami spojrzenia A wczoraj nie,totalna klapa impreza tłum a ja niewidoczna,mdła,zlewająca sie z tłumem sadzicie ,ze kolor włosów tak wiele daje?? sadziłam,ze jesli ktos ładny to i obojetnie jak ubrany czy kolor włosów nie ma znaczenia 2lata zapuszczania włosów do swojego koloru a teraz sama już nie wiem :((

jak myslicie? zostawic naturalny zwyczajny kolor czy posłuchać większości ...i wrócić do ciemnych

Gość jestem z dolnego slaska
watpie zeby to byl powod koloru wlsow. poza ty ,tak naprawde to w wieszksoci przypadkow kolor wlsoow jaki najbardziej pasuje danejosobie to ten naturlany kolor dlatego przewaznie jak ktos chce go moze bardziej posdkreslic albo nieco zmienic to najlpeij farbowac o dwa tony ciemniej lub jasniej,zalezy cosie chce osiagnac. wg mnie to do wieksozsci slowiankich dziewczyn czarny kolor nie pasuje,. wyglada bradzo ale to bardzo sztucznie.

tak to prawda sztucznie,ale w moich jasnych z lekkim odcieniem rudego(mama ma rude włosy)więc mam po niej taki blask rudy,chyba wyglądam zbym mdło. A do moich ciemnych oczów pasował tamten No i ciągle wyglądał na zdrowy Chciałam być naturalna,miałam dosyć farb,ułatwić sobie A teraz sama już nie wiem ,czy był to dobry pomysł,skoro wszyscy mówią bylo lepiej ,a wiadomo że kobieta jak i facet chce sie podobać innym

a mi się właśnie podobają jasno brązowe włosy ,ale nie każdemu pasują jak masz bardzo ciemną karanacje i brązowe oczy to pewnie lepiej ci w ciemniejszych .Ja mam zielone oczy i też jestem śniada(zwłaszcza latem) ale zdecydowanie wolę siebie w jasnym brązie (a jak go uzyskac?- przebywac dużo na słońcu wtedy same się rozjaśniają)

podobno płukanie w rumianku rozjaśnia lekko włosy,a słońce chyba kiepski pomysł niszczy wysusza włosy sama nie wiem co mam zrobić:) Boję sie zafarbować,bo wiem jak sie męczyłam prawie dwa lata je zapuścić do mojego koloru :((

Gość kaskajaa
Wracaj do czarnych i za przeproszeniem wal naturalność. Ja też zawsze miałam powodzenie, maluję się bardzo delikatnie, lubię się fajnie ubrać, ale natura obdarzyła mnie w cienkie liche krótkie włosy, które nawet jak urosną są takimi niteczkami, no straszne, więc 5 lat doczepiałam włosy. Kupa kasy, ale z racji że kolor mam czarny, to były dobrane tak idealnie, że nikt nie wierzył że to nie moje. No i rzucałam się w oczy. Gęste czarne włosy do pasa i duże czarne oczy. Ale nasłuchałam się o naturalności i postanowiłam KONIEC. Zdjęłam włosy. Buzia teoretycznie ta sama, a jednak nie, coś straciła i ja sama zaczęłam się źle czuć. Szłam na dyskotekę i podrywów nie było, może to, że się źle czułam jakoś emanowało ze mnie :P albo po prostu krótkie włosy mi nie pasują. Teraz przedłuzam i nic mnie nie obchodzi :)

No właśnie ten problem jest taki że się zle czuję,nie jestem już zauważalna taka zwykła szara mysza Ale z drugiej strony,jestem zmęczona tym farbowaniem ,odrosty hm nienaturalna jestem z jednej strony sle z drugiej gorzej :((