Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca :)

ile możecie wytrzymać bez walenia?

Polecane posty

Gość boond
no wiecie nawet lekaze zalecaja prace reczne ale to nie wiecej niz 2 razy w mc na oczyszczenie nasieniowodów z braku sexa ale oby nie czesciej bo uzaleznia lepiej niz zam sex i potem sa ponoc probemy

Gość Roccomm
Kiedyś miałem tydzień przerwy ale niestety w nocy miałem polucję i obudziłem się z mokrymi majtkami .

Gość góźdź
dobra, dobra stafiik i tak wszyscy wiedzą, ze to nie chodzi o tego walenia tylko o te foczki, z nim sobie robisz zdjecie, z nimi ....fotki nie wychodzą

Gość gość
nie wale i jest fajnie. czasem mam taka presje ze sam podbijam do kobiet na ulicy w pubie czy klubie, czasem cos z tego wychodzi nawet :)

Gość gość
nie wale juz 5ty tydzień. żona nie ma ochoty na mnie, a mi sperma uszami idzie i normalnie w głowie mysli takie zeby zaczac laski zaczepiac na ulicy i czy by mi chociaz ręką nie zrobiły.. żal.. w kazdej lasce którą mijam widze lodziarkę lub przynajmniej masażystke, a jak już jest ubrana lekko, zwiewnie i ma duży biust. to mysl tylko jedna " w krzaki z nią!".. masakra.. źle się z tym czuje.

Gość gość
Ja góra jeden-dwa dni :) Nieraz wyjdzie i trzy razy do południa. Lubię to robić.

Gość gość
ja wytrzymalam 6 godzin

Gość gość
Panowie.ja mam 62 lata, zacząłem mając 13 .Właściwie ten pierwszy raz to uczyła mnie starsza kuzynka.Walę już blisko 50 lat,teraz tylko 2 razy dziennie Dochodzi jeszcze seks małżeński 2 razy w tygodniu.żona mi w tym pomaga ona zajmuje się swoją cipka a ja k*****m. Ale najbardziej podniecają mnie miejsca publiczne.jest tam dużo kobiet ale także i facetów bo oni też mnie strasznie podniecają choć jestem hetero. Gdy jesteśmy. Na spacerze zawsze znajdę miejsce gdzie mogę walić k****a. Kiedy jestem na rybach wyciągam fiuta i trzepie i mam to gdzieś czy ktoś patrzy,nieraz miałem przypadki ze facet się dołączył i robiliśmy to razem. Jaki był wspaniały widok tryskajacej spermy. Tak więc Panowie walciE k****a to jest zdrowe. Mnie pała stoi co dzień. Ale kiedy się napatrze na męskie rozpoczęli to już mi sperma wycieka.Tak walcie kiedy macie ochotę.

Gość gość
Ja mam 56 lat i też najdłuższa przerwa to chyba dwa dni :)

Gość gość
Smród bez obrazy, Ale będziesz w moim wieku 62 lat to nie wiem czy znajdziesz jeszcze coś W majtkach,a wielwielkości k****a i popędu seksualnego pozazdrościć może niejeden młody a sperma obdzielic kilka c**ek. Tak więc miły kolego walenie k****a to same plusy. Pozdrawiam.

Gość SPEJSON
Ja rórznie ale mam 11lat 14cm i wale kilka razy dziennie ale bez walenia mój rekord 1tydzień

Gość gość
Robie to z dwa razy dziennie choc jestem zonaty

Gość gość
Wale teraz :D

Gość gość
Jak mam pracę i nie mam czasu to z 3/4 dni wytrzymam a tak to wale raczej codziennie czasami co drugi dzień

Gość gość
I dodam że jak wale to co najmniej 1h chyba że mam czasu to jakieś 10/15min

Gość Umiar
Ja maks 2 dni, oczywiście wytrzymałbym dużo, dużo dłużej ale ja po prostu nie widzę sensu na siłę wytrzymywać jak lubię sobie zwalić, walę tak średnio 1-2 razy dziennie.

Gość Elo

Ja sobie walę tak raz dziennie czasem są przerwy pare dni 2/3 zależy mam kobietę seks 3/4 razy w tyg różnie 

Gość Walka z uzaleznieniem

Chetnie dorzuce i swoje 5 groszy :)

Jestem uzalezniony od masturbacji. Doskonale zdaje sobie z tego sprawe. Takie samo zdanie ma moja zona.

Postanowilismy sprobowac meski pas cnoty - taka plastikowa klatka zakladana na penisa i zamykana na kluczykiem.

Poniewaz jest to dopiero poczatek naszego eksperymentu prosze o wypowiedz od osob, ktore praktykowaly ta metode walki z glupim uzaleznieniem.

Gość Jacek

A nie lepiej cieszyć się życiem?