Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

zamiast sie uczyć do egzaminu ściągam internet

Polecane posty

Gość pofiecmi
Na jaki czat chodzisz??

Gość (*^^*)
A co sciagasz

Gość logik i matematyk ruski
zassij kootasa jak glonojad!

kurde nie wiem... dla mnie internet to niezgłębiona przestrzeń nie rozumiem tego co ma sie wydarzyć ponoć... przecież wielu autorów umieszcza w necie celowo swoje kawałki, żeby jak najwieksza ilosc ludzi zobaczyła ...a teraz co... nikt nic nie bedzie wiedział, sluchał muzyki? to fajnie ...ta plebejuszka z plantacji kakowca ruhanna i inne pajatze na usługach żydów nie beda juz wpadac na koncerty do Polski mam nadzieje że wrzuta trance i dubstep zostaną :classic_cool: 😍

Gość yhjyyiy
ja kopiuje strony tematow na kafe ktorych jeszcze nie przeczytalam :classic_cool: to samo z wizazem

ja troche fajnych tematów już nakopiowałam do worda :classic_cool: mam chyba na 50 stron tam ale to i tak nie to samo co żywa dyskusja

Gość yhjyyiy
ja mam juz 488 :classic_cool: ej ale są tego plusy...jak teraz co chwile ludzie nakoorwiajo we wszystkich tematach to ni ma jak ich dogonić..a tak to kafeteria bedzie skonczona i mam okazje przeczytac cala kafeterie :classic_cool: bez narobienia sobie wiekszych zaleglosci

Gość pofiecmi
No jak to jaki? tam gdzie tych facetów poznajesz.

Gość yhjyyiy
nawet jesli nie,to trzeba na wszelki wypadek sie zabezpieczyc :):(

Gość yhjyyiy
musimy sie umówic na zbiorowe samobójstwo jak kafe zginie

ja juz szukam nowego domu moze spakuje sie w karton i wyprowadze sie do grecyji, chociaz tam krizis i nie wiem czy nie okradna mnie z mego majatku spakowanego do kartonu

Gość boemati
Pani Czkawka lepiej mi sciagnij skorke z fiuta i obciagnij,lepszy uczynek zrobisz ;)

sory boemati ale gustuje w obrzezanych :( ej a co bedzie z allegro? i z deviantartem oraz innymi takimi? bo obrazki i zdjęcia to chyba też prawa autorskie no nie? Ty pryskasz do grecji mi sie może by udało do Ałustrali ale byłoby ...klawo :classic_cool: :D

a moglybyscie/moglibyscie wyslac mi na dyskietyjkach ten internet co sciagacie? dorzucilabym do swego majatku w kartonie taka pamiatka na emigracji bardzo by mi sie przydala

Gość przeciesz
Przecież ACTA w australii i grecji tez wprowadzają 🖐️

dyskietki bedziemy przemycać w pluszowych misiach albo słomianych niczym slynny MIŚ.. dobra że w grecji to jeszcze uwierze ale w Australii? przecież oni mają gdzieś cały świat wiec nie musza sie bambusom amerykanskim podporządkowywac