Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

męska rzecz

skąd u kobiet bierze się blask w oku?

Polecane posty

Czy to cecha nabyta z wiekiem, wykształcona doświadczeniem czy też odziedziczona po mamie w chwili porodu? Zapraszam do kulturalnej dyskusji na ten jakże pasjonujący temat.

Gość fretka-tchurzo
nabyta z wiekiem? chyba stracona z wiekiem

Gość najbardziej boja sie
mysle ,ze blask raz jest , raz go nie ma. Jak kobieta szczesliwa i zakochana to blask jest , a jak zmeczony , smutna,znudzon itp , to go nie ma

przemęczenie awitaminoza hiperwitaminoza zwietrzenie wapienne nieprzespana noc narkotyki 20 godzin przed kompem krople do oczu ...

U mnie blask bierze się jak sobie sypne brokatem w oko, U innych to nie mam pojęcia

Gość błyski3
ja zawsze mam jak z kims rozmawiam.

Gość wcielenie zła
od chcicy :classic_cool:

Gość HMS..SDRSS...Petard
Blask w oku pojawia się u kobiet w specyficznych okolicznościach. Z blaskiem w oku u kobiet aktywnych zawodowo mamy do czynienia przynajmniej raz w miesiącu. tj. w dniu wypłaty. Owa iskierka pojawia się także na widok gotówki, lub innych dóbr materialnych i jest czynnikiem bezwarunkowym ( patrz odruch Pawłowa ) O dziwo reakcja wrodzona automatyczna, zachodzi przez pobudzenie odpowiednich receptorów i zakończeń nerwowych zlokalizowanych w jednym z dwóch zwojów mózgowych, będących na wyposażeniu szczątkowego aparatu myślowego samic homo sapiens . Dziękuję za uwagę

jeżeli kobieta ma charakter, czuje się dobrze sama że sobą, akceptuje siebie, czuje sie spełniona to jest blask nigdy nie widziałam tego zjawiska u łajzy której wyraz twarzy mówi "przepraszam,że żyje"

Gość HMS..SDRSS...Petard
Warto tutaj dodac, że, pobudzajac szczątkowy aparat myślowy, ( drażniąc go widokiem gotówki ) jego prawy zwój wysyła informacje do organu moczowo-rozrywkowego ( tzw. sprzężenie pierwotne ). Następuje wtedy wzrost wydzielanej dopaminy, oraz ukrwienie organu właściwego, połączone z wydzielaniem śluzu. Spojrzenie z koncentrycznego przechodzi stopniowo w tunelowe, aby po pewnym czasie zawęzić się i skoncentrować na obiekcie zainteresowania. Samica staje się agresywna i wulgarna.