Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sepko123

czy lozeczko urystyczne moze sprawdzic sie na codzien?

Polecane posty

Gość sepko123

jestem w 6 miesiacu ciazy i zastanawiam sie nad kupnem lozeczka tradycyjnego drewnianego a turystycznego, ktore mogloby sie sprawdzic na codzien.moze ktoras z mam na forum korzysta z takiego lozeczka na codzien ? nie jestem tylko pewna czy wykonanie tego lozeczka jest dobre co do wagi dziecka w pozniejszym czasie?jestem ciekawa waszych opinii. mialam na mysli cos w tym stylu; http://allegro.pl/kojec-lozeczko-moskitiera-wibracja-lampka-bujak-i2061179445.html

Gość olga.w
ja mam turystyczne na co dzień z dokupionym materacem pierwszy syn miał drewniane obijał się o szczebelki jak zaczynał się wstawac, więc celowo kupiłam takie ,po za tym mogę go spakowac i zabrac ze sobą ,mam firmy arti

Gość olga.w
a jeszcze ci powiem że kupiłam z tymi pierdołami z daszkiem ,misiami przewijakiem i moskiterą ,plecaczkiem wiszącym rzeczy te są jednak niepotrzebne ,przewijak na chwilę daszek i misie nigdy nie wisiały a moskitier przydał się bo wakacje spędzaliśmy nad jeziorem .Cena bez tych pierdołów jest duża niższa .

Gość sepko123
a nie ugina sie pod ciezszym dzieckiem?material jest wytrzymaly? do jakiego czasy Twoje dziecko spalo w takim lozeczku?

Gość olga.w
moj syn prawie 8 latek waży chyba chyba z 25 kg ,leży sobie czasami nic się ugina ani nie urywa ,jest naprawdę wytrzymale a moje drugie dziecko ma dopiero 13 mies i nadal śpi w nim .

Gość mamama27
ja też mam tylko turystyczne - rewelacja - wygodne - dziecko nie bije się w szczebelki, nie wkłada nóg i nie spada na drewno - łatwo je przesunąć, u nas sprawdziło się super tylko materac trzeba dokupić - ja mam piankowy ze 30zł i wystarczy