Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

właśnie obciełam sobie grzywkę na skos

Polecane posty

z przeswitującymi przez skorę żylkami i cieniami pod oczyma nie jestem piękna naturalnie :P. Opalać sie nie będe, bo przebarwienia i zmarszczki przerażają mnie bardziej niż igły.

zadne zylki nie przeswituja, cieni tez nie mialam, chyba cos wyczytalas w necie?? to nie jest samoopalacz ani zadna jemu pochodna. wlasnie bylam piekna naturlanie bo to produkuje melanine w twoim organizmie a melanina jest w 100% naturalna i twoja.

Yyy mówię o sobie. Mam, bo jestem blada. Na solare nie pójde, samoopalacze rujnują ubrania, zostaje mi ta opcja.

Gość Koco wstrzykujecie
oj przesada z tymi żylakami :o zadbać o zdrowe odżywianie :) i wygląd zdecydowanie się poprawi :) no nie jest naturalne

Gość Koco wstrzykujecie
dziewczyny róbcie jak uważacie

Gość kfkkgg
krokodyla jeszcze sobie wstrzyknij, jakie glupie baby

nic sobie KOKO jeszcze nie wstrzykuje heh ja naturalnie mam ciemniejsza cere, ale w okresie zimowym bledne, nie chce chodzic na solarium, nie znosze samoopalaczy to byloby doskonale rozwiazanie, Zdesperowana, odpowiedz mi prosze, w jakie miejsca sie wstrzykuje i jak to jest trwale? i przede wszystkim czy to ten srodek: http://www.melanotansklep.com.pl/index.htm i czy to jedna ampulka 10mg. jest dzielona na 20 zastrzykow???????

tak to jest dokladnie ten sam srodek. i tam wlasnie jest napisane zeby na wage 50kg brac po 0.1ml, a ja waze 60kg. moja kolezanka o tej samej wadze brala polowe czyli 0.05ml i jej wyszlo 40 dawek. no ale ja 2 razy szybciej uzyskalam efekt. zastrzyk sie robi w powloke brzuszna. chwytasz "walek" na brzuchu i pod katem 45 stopni wbijasz igielke do konca (w tluszcz) i wstrzykujesz. lekko zaszczypie ale sie przyzwyczajasz. najpierw zrobil mi facet bo sie balam ale potem sama wstrzykiwalam bez problemu.

Gość kfkkgg
a w ten glupi leb tez cos wstrzykujesz???

i tylko w brzuch? Dla mnie to najgorsze miejsce, a co jesli nie ma wiele tluszczu, a brzuch jest twardy?? Mam w miesien "walic" ?? :D mozna w "boczki" ??? no i jeszcze powiedz mi tylko, co z trwaloscia, na jak dlugo taka ampulka? Tzn kiedy znow sie trzeba kluc? Dzieki tak w ogole za info, pierwsze z wiarygodnego zrodla - tj. "doswiadczonego"!

Zastanawiam sie nad jednym, logicznie rzecz biorac z fizjologicznego punktu widzenia, skoro nagle tak zwiekszamy produkcje melaniny i w dodatku dostarczamy ja z zewnatrz, to nasz organizm w pewnym momencie sie "rozleniwi" i przestanie sam ja produkowac.. generalnie, albo bedziemy juz zawsze tak dostarczac, albo przestaniemy melanine produkowac... albo bedziemy produkowac ja gorzej niz przed owymi zastrzykami! musze zainteresowac sie tym aspektem i poczytac, zanim to kupie, bo tego sie jedynie obawiam! Czytalyscie moze o tym?

no ta moja kolezanka to byla niezle zamulona, ale ona to chyba wrazliwsza jest ode mnie.. moze nasteopnym razem zmniejsze dawke chociaz nie zauwazylam u siebie jakichs bialych plamek, pociemnialy mi piprzyki, ale teraz jasnieja wraz z skora. a jak nie masz wogole tluszczu na brzuchu (musialabys byc niezle umiesniona zeby nie miec tam tluszczu) to bierzesz skore i wbijasz pod skore, ale nie w miesien, musisz wyczuc. bedzie wtedy bardziej bolalo niestety.

Gość kfkkgg
koko, ladna z ciebie dziewczyna, nie bierz tego swinstwa, jak pojdziesz raz na 2 tyg na solare na 10min, to nic sie nie stanie

tak, codziennie,ona zaczela na 2 tygiodie przede mna i jak sie spotkalysmy po miesiacu to mialysmy rowne opalenizny. ja tylko powiem tyle ze po calej ampulce mialam taka opalenizne ze wiecej juz nie dalo rady, bylam bardzo ciemna, az nienatualnie, opalenizna miala taki brudny kolor wrecz, chcialm zobaczyc jaki efekt jestem w stanie osiagnac, ale wiem teraz ze to bylo za duzo, wystarczyla by polowa codziennie a potem co kilka dni.

Gość kfkkgg
ale wprowadzasz chemie do organizmu, a zreszta.... robta co chceta

Gość kfkkgg
a co rozumiesz pod pojeciem "zamulona"???

ktos wyzej mowil, aby nie brac tego,. Na pewno jesli sa jakies niepokojace skutki to nie pisalabym sie na to, zdrowie jest najwazniejsze, przszukam caly internet heh w poszukiwaniu info, ale dzieki dziewczyny za to co juz wiem od Was, na pewno edzie pomocne w podjeciu decyzji. Jesli to pobudza jedynie wydzielanie melaniny to jest to samo co ekspansja na slonce, czy wszelkie inne promieniowanie UV, z ta roznica ze nie niszcze sobie skory! Jednak to zawsze jest jakas substancja, ktora nie moze pozostac bez wplywu na organizm! Pytanie tylko, jak duzy i ewent. szkodliwy jest to wplyw! Jennifer, to jest nazwyklejszy Carmex, bezbarwny. De facto najlepsza rzecz do ust jaka znam! Nawilza, odzywia, nablyszcza i jest mega trwaly !

moze tym razem bede brala polowe tak jak mowisz, bo tak to zrobilam sie bardzo ciemna no i teraz schodzi a wolalabym utrzymywac rownomierna opalenizne raczej a nie tak z bardzo ciemnego znowu do jasnego. mam jeszcze jedna ampulke wiec moze dzisiaj znowu zaczne, tak mi wlasnie sie przypomnialo ze juz z miesiac nie bralam :) chemia jest wszedzie, w chelbie, w powietrzu, w wodzie, ja nie jestem z tcy co to sie przejmuja takimi pierdolami :)