Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto to powiedział?

Mężczyźni nie okłamujcie kobiet! nie mówcie,że kochacie

Polecane posty

Gość kto to powiedział?

podczas gdy zależy wam tylko na seksie za free!

Gość a ktoras z Was jeszcze wierzy
w to? :D

seks nigdy nie jest za free i zawsze ma swoją cenę...bo albo trzeba "zdobywać" kobietę albo płacić dziwkom 💤

Gość Singiel Idealista
Seks za free z żoną? Takie rzeczy to tylko na filmach :D

Gość no oczywiscie
ze bedziemy kłamac całe nasze zycie to kłamstwo jak jakas buraczanka powiedziała

Gość kto to powiedział?
Kochajcie żony i bądźcie im wierni! nie szukajcie kochanek na boku, bo nigdy nie wiecie czy się partner lub mąż nie dowiedzą ani co a tym zrobią.

Gość kto to powiedział?
Jak już się zakochacie, to bądźcie z tą kobietą. Inacze,j nigdy nie będziecie szczęśliwi a kłamstwa i wyrzuty sumienia was powoli zabiją.

Gość _a juz napewno
nigdy nie oklamuj kobiety, ktora ma więcej problemow od ciebie.

Gość mariner
a co wy byscie zrobily bez tego czulego szeptania w uszko :kocham cie skarbie ! Przeciez to jest to czego oczekujecie od kochanka! Kochanek ma sluzyc uzupelnianiu mazenstwa tym czego brakuje w formalnym zwiazku. Maz zaganiany,zestresowany zapomina o zonie a ta nie potrafi zrozumiec meza! no to boki! I juz jest OK choc tak nie do konca ! bo to magiczne slowo "kocham cie! pozwala kobiecie poczuc sie lepsza i wartosciowsza.! aprawda jest taka ze podswiadomie lakna fizycznego seksu tak samo jak faceci.:)tyle ze szukaja zawsze jego usprawiedliwienia przed sama soba ! i maja dzieki magicznemu slowu.Czasem dobrze wiedza ze to sciema ale slowo to padlo i jest wazne ! :) Pozdrawiam wszystkich zdradzajacych :)!

Gość szalony pomarańcz!
Bez sensu. Gdyby faceci nie kłamali kobietom, że je kochają, to gatunek ludzki już dawno by wymarł.

Gość szalony pomarańcz!
A Ty mariner oczywiście masz rację :-). Dziekuję za pozdrowienia i również pozdrawiam :-).

Gość mariner
autorka topika jest oczywiscie kobieta ale pragne zauwazyc ze do tanca trzeba dwojga. Jesli zonaty facet szuka kochanki a kobieta to akceptuje to znaczy sie ze wszystko jest OK. NIE POPIERAM ZAS JESLI UDAJE WOLNEGO A DE FACTO JEST ZWIAZANY Z ZONA KTORA NA DODATEK GO KOCHA I JEST NIESWIADOMA .TO JUZ Z JEGO STRONY NIEGODZIWOSC ! i nieodpowiedzialnosc .W malzenstwie jesli cos jest nie tak powinno sie rozmawiac i szukac kompromisu. JEDNAK NAJCZESCIEJ JEST TAK ,ZE JEST WALKA O DOMINACJE w zwiazku A SEKS JEST TYLKO SRODKIEM DO CELU no ! i mamy ciag dalszy , bo ktoras ze stron rekompensuje sobie poprzez boki to co mu ucieka w malzenstwie Kazdy ma prawo do szukania w zyciu swojego szczescia ale nie moze sie to odbywac kosztem drugiej osoby.

Gość seb taki jeden
Jest tez obecnie bardzo popularne myślenie u facetów. Mówią tak: Kocham moją żonę, z nią mieszkam, pracuje, mam dzieci, dom, chodzę do kościoła i jak bzyknę jakąś panienkę na boku to nie ma tragedii, zawsze można zwalić na hormony i powiedzieć że to tylko seks, alel kocham tylko ciebie i z tobą chce być!!! uważam ze jest to największe kłamstwo męskiego rodu za które powinniśmy być kastrowani!!! cała sztuka utrzymać ptaka !!! Tak zwana zwykła konsekwencja. A już najgorsze skur...są moim zdaniem goście ktorzy mają rodziny i żony. Nie trzeba było się żenić jak chce się popier....rany są wtedy głębokie i mozna zniszczyc czyjeś życie. Jeste tez inna kwestia: kwesti tego czym jest samam zdrada? Ciało i duch? Co ważniejsze??? Można też zdradzać psychicznie, emocjonalnie, myśl, pragnienie to tez zdrada...reszta to kwestia okoliczności i odwagi, a potem trzeba się tylko usprawiedliwić przed samym sobą albo znaleść powód np. bo zupa była za słona.... Mój stray profesor na studiach powiedzial kiedyś co pamiętam do dziś, że w prawdziwej miłości temat zdrady nie istnieje....sprawdzmy czy napradę kochamy i miejmy odwagę odejść by nie ranić drugiego człowieka, to takie proste a takie trudne...więc zdradzamy...tak łatwiej...:)

Gość mariner
nawet jesli mąz w zwiazku co tam on brac sie za czyjąś żone nic nie szkodzi to że byłem tym trzecim i rozjebałem mażłenstwoo , co komu do tego

Gość kto to powiedział?
Mariner czy Ty uważasz, że to NORMALNE???

Gość seay
trzeba było ogladać dzisiaj wesołowską

Gość seay
jak ukraśc takiej dziewczynie serce?

Gość kto to powiedział?
Nie oglądałam. Co z u Wesołowskiej?

Gość DZIUNIa n
Spotykam się z żonatym facetem-więc jestem przyczyną zdrady. Szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to. Nie ja pierwsza i nie ostatnia w jego wypadku. Zdradza żonę od ponad 20 lat i ma ogromną wprawę we "wciskaniu jej kitów", a Ona jest albo kompletnie ślepa, albo bezgranicznie naiwna. Cieszę się, że go spotkałam bo mam okazję przekonać się co potrafią wyprawiać faceci. Mam poważne wątpliwości czy będę potrafiła któremuś zaufać. Jestem "skażona"......

Gość Dziunia tylko
uważaj i nie angażuj się uczuciowo

Gość dolej ojcu gestego
jak dobrze ze juz nie chce miec nic wspolneo z kobietami juz wybralwm bede sam i chuj wam w duze D!!!!

Gość kto to powiedział?
Dolej i bardzo dokbrze! tak trzymaj! Szkoda, że ja tak nie wybrałam. Przez tę swoją cholerną naiwność zawiodłam się i straciłam kogoś, komu byłabym w stanie oddać życie. Kochałam Go. Kocham. Myslałam, że on mnie tez kochał:( Byłam pewna, że mnie kocha. Nie miałam pojęcia, że można tak udawać. 😭

Gość kto to powiedział?
Jesteś Miłością mojego życia! Nie oddam Cię nikomu! Jesteś Moja! Jesteśmy dla siebie stworzeni! Jak alfa i omega, początek i koniec wszystkiego! Zaczynam się na Tobie i na Tobie się kończę!! :* Moje Wszystko Kocham Cię!:* Kto? :(:(:(:(:(:(

Gość dolej ojcu gestego
ja nie!!:)bo to nie ja

Gość kto to powiedział?
Jedyna! Wspaniała! Najśliczniejsza !:*:*:* Miłość jest cudowna! Najpierw wynosi nas w chmury a potem przytulamy się tak bosko! I Kolo się zamyka! I słonce świeci nawet w nocy!!! Przytulać Cię w trakcie i po:P jesteś boska!Bosko się z Toba Kocha! Bosko przytula , całuje, dotyka, wszystko bosko .....* Kocham Cię .....! Tylko Ciebie! Bardzo bardzo mocno!:*

Gość kto to powiedział?
Jesteś ucieleśnieniem moich marzeń o Kobiecie przy której warto się zestarzeć!:*:*:* Kto???????? :(:(:(:(:(:(:(