Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akaklalalaa

co myslicie o piciu aqua slim???

Polecane posty

Gość akaklalalaa

i tego typu rzeczy?

pilam jakis miesiac ale miałam tez wtedy diete wiec trudno ocenic , od wczoraj znowu pije nie jest zla w smaku nie zaszkodzi

pilam kiedyś i od 3 dni znowu piję- ale byalm też na diecie wiec trudno ocenić ale nie jest zła w smaku i nie zaszkodzi :)

poprawiam ( od 3 dni piję zmnowu) bo znalazlam jeszcze ze starych zapasow kilkanscie saszetek )

Gość dieta ma byc zdrowa!!!!
nie warto nic nie daje-wystarczy zerknąć na sklad...sama woda w ilosci 1,5-2.00litra dziennie juz jest pomocna w oczywszczaniu organizmu z toksyn i chudnięciu

Gość akaklalalaa
miete do picia? taka herbatke?

a ja pije przed kazdym treningiem, tylko rozpuszczam w szklance wody, po cwiczeniach mogę wycisnac koszulke, bez aqua nie ma takiego efektu, ale żeby nie było pomylki chodzi mi tylko o l-karnityne, czyli rownie dobrze moglaby być to czysta l-karnityna w plynie, niekoniecznie aqua slim, w te dni co nie cwicze, nie pije aqua, tylko czysta wode

Gość piłam jak sie odchudzalam
i pije teraz nadal. Nie lubię smaku wody a aqua slim sprawia ze ma delikatny posmaczek i jest słodkawa. Lubie tylko cytrynowy. Ten bezsmakowy i miętowy mi nie podchodzą, ale z tym cytrynowym pije wodę codziennie głównie dlatego ze mi taka smakuje. A moja dieta wyklucza używanie cytryny.

Gość Sekonda
Ja jak piłam to dostałam takiej biegunki na 2 dni, że nigdy więcej nie tknę tego :(

Gość spioszekah
a nie lepiej ziółka ispagul , działaja lepiej:)

Gość gość
Światowa organizacja zdrowia (WHO) uznała i uznaje Zioła Tybetańskie za nieliczną bardzo skuteczną i zdrową metodę odchudzania i zmiany metabolizmu na szybki. Szybki metabolizm to klucz do sukcesu a najważniejsze jest odchudzanie zdrowe i skuteczne bez jo-jo zgodne z naturą organizmu. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia i 100 % jojo. Z własnego doświadczenia, jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich na odchudzanie, ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs.

Gość gość
a ja pije i jestem zadowolona, biegam, ale nie codziennie zależy jak mi syn pozwoli:P staram się jeść zdrowo, efekty widać i nikt mi nie powie, że nie:)

Gość pati18
Jasne ze działa (oczywiście moim zdaniem zależy od organizmu i od tego jak się odżywiamy podczas picia tego ) Nikt mi nie powie ze nie działa gdyż pijąc samą wodę przez miesiąc i ćwicząc schudłam tylko 3 kg , potem spróbowałam aqua slim i w ciągu 3 miesięcy na diecie pijać ten preparat i ćwicząc raz na 3 dni schudłam 14 kg ;) i pilnuje tylko tych 2 litrów wody dziennie i waga wcale nie wraca ;) Moja mama ma 40 lat i tak samo pijąc to a nie ćwiczyła i nie była na diecie pilnowała tylko jedzenia do 19 i schudła po ciąży 16 kg ;) A powiem wam ze mam tylko 18 lat ;) wiec mogłam schudnąć tylko tyle i spadłam z 62 kg do 48 kg przy wzroście 150 cm . teraz warze 50 kg