Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tinnyjustiny

Co to jest? Jak się ruszasz przed telewizorem a to widać na ekranie?

Polecane posty

Gość tinnyjustiny

Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi. Ktoś na przykład stoi przed telewizorem i tańczy i to samo leci na telewizorze.

Gość Kubusiowaaaaaaaaaaaaaaaa
Wiemm o co chodzi...wczoraj w DDTVN pokazywali takie cos...musi byc genialne i drogie...to taki program albo gra.....

Gość tinnyjustiny
Nie wiem czy się na jakiejś macie specjalnej nie stoi czy coś takiego ale pewna nie jestem.

Gość annika623
Widziałam to ostatnio w Rodzince pl ale nie wiem jak to się nazywa.

Gość aurora borealiss
ja wiem! to jest jakaś konsola do gier z czujnikiem ruchu, widziałam kiedyś pokaz w centrum handlowym, akurat mieli program do gry w tenisa i w siatkówkę- robiłeś ruch jak do serwowania i ludzik w TV to powtarzał... fajne, ale nie wiem dokładnie jak się to nazywa...

Gość nie zgadzam sieeee
Xbox albo playstation3

Gość teresana26
to w Polsce jeszcze tego nie ma? ale jaja ja juz od ponad roku mam konsole nintendo wii.

Gość tinnyjustiny
Tak z ciekawości pytałam bo nie wiedziałam jak to się nazywa. Ale tak szczerze mówiąc to tez uważam to za zbędną rzecz. Chyba już naprawdę bym nie miała na co kasy wydawać żeby takie coś sobie sprawić.

Gość nie zgadzam sieeee
teresana nie podniecaj sie tak to juz tu jest od dawna ale nie wszyscy musza o tym wiedziec :-0 a ty taka dupnisia panisia czy co?

Fajna rzecz, szczególnie na jakąś domówkę. Naprawdę można się posmiać. I nie jest aż tak kosmicznie droga:-O

Gość inga656
Też właśnie nie wiedziałam co to. Ale w sumie to głupie jest. Stoisz a ludzik naśladuje twoje ruchy. Równie dobrze przed lustrem mogę stanąć.

Gość to jest już w Polsce
:O a fajne o tyle, że zamiast siedziec na dupsku, to przynajmniej sie ruszasz i dupsko nie rośnie :O

Gość tinnyjustiny
Fakt, sprawdzałam. Nie jest takie strasznie drogie. Ale dla mnie to taka zabawka na chwilę, na jeden dzień więc i tak by mi było szkoda kasy.

nie nzudziłoby sie wam są świetne gry takie jak tenis,kregle,boks,lekka atletyka ito:) jak masz gry to jest fajnie możesz regulować poziom trudności

Gość rgdfhdf
xbox kinect mam, zajebisty sprzecik a ten taniec to pewnie dance party taka gra

Gość rgdfhdf
w wii musisz trzymac pada w reku a w kinekcie nie sama sterujesz wszystkim stojac przed telewizorem sama jestes kontrolerem a po skonczonej grze mozemy sie obejrzec na kamerce

właśnie mam pytanie jak oglądasz siebie tzn.filmik na kamerce to mi klatuje tobie też? bo nie wiem czy to wada sprzetu czy kazdy tak ma?