Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnabezdomnabezdomna

moja opinia o brygidkach

Polecane posty

postanowiłam to napisać tu dla tych co sa CIEKAWI. Otóz moglyby być I OJCIEC TEŻ - no tyle ile bo to bezmyślny wał - ale miał cos z sensem posłać - a one NIC. ANI JEDNEJ KSIĄŻKI i mogłyby być. A tak nie i tyle. A wy jakie macie swoje zdanie o brygidkach? Napiszcie!!!

Powiem wam gorszych wałów I ŚWIŃ niż brygidki nie ma i wolę moja matkę i jej 2 książeczki tam też jest babcia niż wszystkie ksiązki tych wałówek i tyle. Chciały rządzić? Miały mieć MALUTKA ARMIE i tyle. Jaką? nie wiem. I cała opinia o mnie OD A DO Z jest ich i tyle. I ZA CO? Za ich głupie ksiązki. I tak mi matma poszła. I wiecie tak mi poszedł też rysunek żebym nie rysowała? Dlaczego? Chyba miały robić ilustracje do książek PRZYNAJMNIEJ tyle i koniec. Bo tak i juz. Chociaż... :(

Zrobiłam sie papieżem i ZLIKWIDOWAŁAM zakon brygidek i następny papież DLATEGo będzie umiał poradzić sobie z rodziną królewska od Boga i nie po nim, ale na koniec za to chyba do piekła pójdzie bo powinien nie chcieć rodziny królewskiej w Londynie a on ich będzie chciał. A dlaczego? Bo są coś warci. Tak będzie uwazal, a wszyscy się będa śmiac i tyle. Na pewno tak będzie. A kiedy nastąpi to? Już wkrótce i tyle :(

I wiecie tak będzie, ze następny papież zamiast o brygidki bedzie stał o rodzinę królewską i będzie sobie z nimi radził i bardzo dumny będzie z tego i wszyscy będą mówić, że niezły jest. Nawet Jan Paweł 2 nie dał im rady. A brygidki? Gdzies. I jak sie to skończy? Oj kiepsko moim zdaniem - bardzo kiepsko i tyle :(

Gość bezdomnavvvvbezdomnabezdomna
Moim zdaniem następny papież bedzie chciał się nazywać Kalikst ale zmienią mu imie na Piotr że w Rzymie symbolicznie jest i zobacza co będzie dalej bo podobno ma być ostatni. I będzie. I Piotr pasuje może być i tylko sie zapyta - czemu nie Kalikst? Nie bo pisze Piotr. Jak już to leon - imię mu zmienią. I wiecie czemu Jan paweł 2 ocalal? Bo sam imię sobie nadał. A tak to nie - to samo co KALIKST. Piętro niżej będzie Kalikst i tyle :(

Wiecie czemu sie świat skończy? Bo po tym papieżu juz KONIEC papieżów. I ludzie myslą - świat - nie że idzie koniec świata tylko po prostu KONIEC PAPIEŻY bo to sie już wytrzymać nie da. Nawet W IRLANDII taka jest przepowiednia , że to koniec. I dać mu Piotr i Rzym jako zabytek - papieży więcej nie będzie. Tak sobie myślą. I czy to w ogóle miało sens i Francja tak się przygotowuje do podboju Europy , która i tak jest ich. I mieli Napoleona - na Rosję za daleko. Ale robią aneksję i jaki język i to wszystko. Ale zaczną od Włochów robić unię i tyle. I papieże cześć i oni. Chyba że będą stać o Avinion wiecie i tak sie kończy Europa i zastanawiają sie co zrobi Polska i tyle. Gdzie oni są? W co oni wierzą? Tacy są ludzie teraz. COŚ STRASZNEGO i tyle :( No i pasuje żeby Chiny napadły na Polskę albo USA - jedno albo drugie. Albo Rosja - jak chcą być w Europie. Tak myśli Francja i tyle :( I CO WY NA TO?

Ja nie bełkoczę to jest PRAWDA papieża zabili bo nie stał o AVinion a w Niemczech go nie chcieli - miał być profrancuski - tyle mu zostawało. Jak nie to mu łeb urwali i koniec. I co dalej? Włosi są ich wtedy - bez papieża. Bo co? Zostałoby wziać papieża do Avinion albo wiecie - to se poczytają - bo w sumie jakiś papież powinien być ALE GDZIE? I będą kombinować - tam jeszcze 1 papież może być, ale co dalej? Co by tu zrobić? i tyle :(

mylisz kurcze blade niemiłosiernie. Myślisz o Betankach, a gadasz o Brygitkach. Brygitki to kotuś w Gdańsku urzędują, a Betanki, sa bezdomne.

I zobaczcie CO PO MNIE ZOSTAJE? Jak Adolf Hitler papieża porywał w Rzymie. Jest taka historia. Zaś to samo. I wiecie będą kombinować - najwyżej porwią papieża ale się nie poddadza i tyle. Włochy powinny sie poddać że nie znaczą nic i tak Francja będzie miała CHiny. Czyli jak? Ale pi razy oko by wyglądali? A tak? Żeby Włochy poddały sie Francja? A Hiszpania wtedy Niemcom i wyglądają a tak? I tyle :(

betanki nie wiem co to jest. Poczytam. Ja mam rację - Włochy Francji, Niemców Hiszpania i małe jakieś kraje - to sie podzielą I TO JEST UNIA, a reszta to pierdoły bo co to jest ta Unia, rozkopują to bo to bez sensu. Jeszcze Bałkany im zostają. To trzebaby najechać żeby było ich. Polskę też. Może tak sie uda? I tyle. I Rosji zagrozić MAJĄC CHINY po swojej stronie? I co dalej? Takie coś kombinują, a co nakombinują? Niemcy otwarły granicę z Polską przecież jej nie zamkną. I tyle. I tak będa kombinować?

No i bardzo ładnie wyglądaja te BETANKi. I tak wiecie uratował sobie łeb i umarł po 30 latach. I JEDNA RZECZ i ta rodzina królewska nie istnieje. I takie to było trudne do wymyślenia im powie i wiecie pierdnie na nich w tym Rzymie i pójdzie bo wszystko przez brygidki no wiecie to albo Wielka Brytania albo rodzina królewska i koniec. I zobaczcie ja nie mam racjI? Ja mam 1000 5 racji i się nie dam. Ja sie właśnie zaczęłam zastanawiać - jak on tam przeżył 30 lat? I co on to tak podróżował wiecie? BEZ SENSU. I czyja to jest wina? Jak oni wyglądają? i tyle :(

Wiecie ten papież umarł przez brygidki a ja tez mam CAŁE ŻYCIE ROZWALONE PRZEZ BRYGIDKI całe życie że nic o brygidkach nie wiedziałam. ktos powie - tak miało być. To niech se tak żyje wiecie. I tyle. I one są filologiczne to by były RÓWNE MNIE i BY MOGŁY BYĆ. No wiecie opinię maja taka samą, a niech mnie obalą jako filologa BEZ RELII i mogą być i tyle. I co? I koniec. Bo papież sobie całe zdrowie zjechał przez nie wiecie. On do dziś powinien żyć. Ja go nie dam. Głupie wariatki i tyle :( I wiecie on je pokonał na dziś. Ale po śmierci. No 1 rzecz i NIE MA RODZINY KRÓLEWSKIEJ. A ich też wiecie. i tak on leci i ja to rozumiem być, a tak nie i tyle. Oj jak ja to rozumiem. I tyle mieli wymyślić i po nich. A nie umieli. I ten papież zawsze będzie na brygidki tak jak ja O RODZINĘ KRÓLEWSKĄ i o cały układ - o to jakie są i tak dalej. W każdym razie NA NIE. Bo ja sie dowiem - po co chodzę do kościoła jak na brygidki wiecie. A CO? A polski papież? i tyle. I to wcale nie chodzi o dzieci tylko co dalej a jak miały mi takie ksiażki posyłać to mogły mi posłać kilka węży wiecie. ŻMIJ. I bym lepiej w życiu na wszystkim wyszła. A ta rodzina miała sie nie dać. To tu o Brygidzie Szwedzkiej wyrażali sie żle, a tu wszystkie książki od nich brali. Od takich szmat i tyle. A moja matka? Jakie głupki. NIE WIEDZIELI - oni tylko wykorzystać dziecko naiwne umieli - nic więcej. To trzeba sie było nie dać - no wiecie - to rodowod porządny i bym sie nie dała. Oj nie. Choć ta matma, no ale to matmy pilnuj. ANI TYLE. idzcie mi z taką rodziną. Lepiej se peta zapalić niż się nimi przejmować i tyle.

Owieczko a Ty nadal piszesz te swoje glupotki:O:O Mowilem Ci lecz sie!!!! Zle z Toba, poki sie nie wyleczysz to pracy nie znajdziesz

Oni chyba myśleli że on rozwiąże brygidki. Nie - i wiecie nie miał powodu. Bo oficjalnie MOGĄ BYĆ. Ale w sumie miał sobie to rozważyć i jakieś dokumenty wydać ale musiałby wiedzieć o rodzinie królewskiej wiecie i tak się pochorował i był chory i chory a mogli go zabić i sie nie dajcie. Bo wszyscy co on tak chorował? Tu taki zdrowy, a tu takie choroby. Hmmm no był postrzelony no nic nie powiedzą przez to bo cudem przeżył, no ale? I ten strzał chyba był przez brygidki wiecie wymyślony bo rodzina królewska to chyba nie? Ale one sa proarabskie bo to wiem. i tyle. Że o nie nie stał. I miał stać wiecie PAPIEREM I tyle. Bo się mogą przydać? Ale jak? TYLKO DO ZBRODNI wiecie i to wszystko. Bo KK to jedna zbrodnia. No to tyle. Bo jakby sie do nich dobrać A MINIMALNIE mu brakło to wiecie no możeby było inaczej teraz, ale nie. Dlaczego? I tyle. I on jest poza polityką, ale bez racji bo politycznie oddziaływuje i koniec. Ale z Ziemi Świętej. On miał postawić na Ziemie Świętą i ...PO EUROPIE się dowiem. Przez to nie dali mu tam jeździc. No to wiecej nie miało sensu i bardzo jest zły na polski KK - to sobie mieli przemyśleć CO ON TYLE JEŻDZI. Bo wiecie polski ksiądz OBIEŻYŚWIAT i tyle. I tak sie znają na wszystkim, ale opinię to ci zrobia wiecie. Nie wiadomo po co i na co ale OPINIA. No normalnie istni Niemcy, ale daleko im... bo tak i juz. To mieli tymi Niemcami być i się im nie dajcie. Jak sie im dacie to głupi jesteście. Ja sie IM NIGDY NIE DAŁAM i przez to przezyłam - ale nie rozumiałam czemu I NIE i koniec. I miałam rację - jeszcze całą Ewangelię mi brygidki przewaliły i tyle. Wiem jakie życie miałam i tyle. A wy tacy sami jesteście na tej kafe jak ci księża. Głupie gnoje - a ta Jania to GNOJÓWA wasza pierwsza. Dziecko w brygidkach. No to jest dziecko w brygidkach i co dalej? I tyle :(

I zobaczcie wy chcecie brygidek, a one postrzeliły papieza. Dały go zabić zeby wiecie nie stał o Ziemię Świętą bo po nich w USA. tam coś nawet znaczył w tym USA? Bo czemu strzelali? Tak strzelali. I zamiast nożem HAHA - tak jak Benka to one dały zabójcę płatnego I TO JEST PRAWDA. I tak go szanowaliście. A ja go jednak szanowałam i tyle. I mam co mam - tylko na nich leciałam sie dowiem. Eee tam... no ale wiecie Brygida to Polska też jest i tyle. No ale nie mają Brygidy. Wiecie nie znał się na tym. To sie miał zainteresować się dowiem. A PO CO? Bo wiecie teraz jest tak - niech wam DOKŁADNIE POWIEDZĄ PO CO SIĘ MIAŁ NIMI INTERESOWAĆ? i tyle. A co? Nie wiecie jakie mają uczynki? A rodzina królewska? Może raczej to i tyle :( Kto wie czym on się miał interesować. Kto wie? i tyle :(

Chciałam jeszcze napisać na koniec CZY TO BYŁO WARTO? Taka hagiografia do Rzymu? Czy to było warto? Moze trzeba było dobrze, ale logicznie wiecie. I SWOJE w tym wszystkim. A tu co? JEDEN RZYM. Czemu i tyle. Zabrakło mi czegoś w całości. I te pomniki za życia, a jednak ta Europa sie nie dała. Czy mieli rację? Ha i tyle. No ksywkę miał Poniatowski. To mieli powiedzieć w Rzymie NA PRZYKŁAD i troche by sie go bali, a tak dobry papież. A czy on był taki dobry? I Z TEGO BYŁ NIEMCEM i koniec. I to jest taki Niemiec i tyle. I chyba strasznie stał o ziemię świeta i po nim BO MOIM ZDANIEM brygidki przeznaczają ją dla Arabów bo Żydzi JEDNAk zaprowadzili Boga na krzyż. Można mówić wiele ale jednak go zawlekli tam i nie powinno ich tam być. Takie są. Czy mają racje? I se to pociągnijcie i sie będziecie liczyć ze zdaniem przynajmniej w takich kwestiach bo tak to o czym gadać? I tyle. A ja też sie dowiem. No ale wiecie... Rzym to tyle ile. Ja tam inne zainteresowania mam. Ale to można pociągnąć i juz jest polityka Jan paweł 2 i ziemia święta. Czyja powinna być? i tyle :(

Gość bezdomnabezdomnaaaabezdomna
Dlaczego nic nie napisaliście? :*