Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiony kobietami

Dzisiejsze kobiety mają wygórowane oczekiwania w stosunku do facetów

Polecane posty

Gość Zdziwiony kobietami

Oświadczyłem się dziś pewnej dziewczynie, która mi się od dawna podoba. Jesteśmy przyjaciółmi i żeby nie było, nie chodziliśmy ze sobą ani nie spaliśmy razem. Ona powiedziała mi, że mogłaby przyjąć moje oświadczyny jeśli kupię jej czarny samochód. Cóż za postawa .. roszczeniowa. Ostatecznie uznałem, że może uda mi się wysupłać kasę na jakieś auto. To ona teraz przyszła z katalogiem i pokazuje mi, że chce Astona Martina .. czy ona próbuje mnie zniechęcić? :P

Gość zacznij znów miętosić
e tam jak nic ten wasz pierwszy raz chce przezyc w nowym, nie uzywaym pod tym katem autku

Gość gthyuuj7y6
tandeta , nie masz wyobrażni

Gość Eustachiusz
Kup malucha, przemaluj na czarno. Dorzuć Martini - nie pozna się. A możesz być pewien, że w maluchu nikt przed tobą sexu nie uprawiał. A już na pewno nie w bagażniku. ;0

Gość jak zapalniczka płomień jak
pewnie prowo,ale niech mają jakie chcą wymagania,wolałbym złapać wszystkie możliwe choroby w burdelu,niż zrobić chociażby jedno dziecko z osobą,z którą dzieliłoby mnie tyle,że nie wiedziałbym o co właściwe ma do mnie pretensje,

Gość no oczywiscie
a my faceci mamy jeszcze wieksze wymagania dlatego nie rzucamy sie na byle gówno z ulicy

Gość jak zapalniczka płomień jak
tylko jak dotąd jedynym moim życiem erotycznym jest bardzo oklepana tzw "wierna Renia"