Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona jego zachowaniem

nie wiem co robic pomozcie mi doradzcie

Polecane posty

dodam ze zostawil mnie w wigilie a dzien pozniej mialam urdzoiny, zrobil to przez telefon. a teraz chce zebym wyslala mu paczka gre.... bo mielismy sie spotkac w week ale napisal m tylko na gg cz bede, a ja nie mialam dostpeu do neta, zamiast na tel napisac.... on ma 30 lat!!!!! co robic?

Gość i ujawni tez twoje projekty
zignorowac

Gość marlboro light
Olac dziada Albo umowic sie gdzies i sie nie zjawic.

najlepsze to ze obiecal mi ze da mi mimo wszystko prezent urodzinowy i swiateczny (ktory wiem ze dal mamie), odkupic zniszczone przez niego buty oraz koszulke do spania , plus zabrac gdzies bo przegral zaklad - a teraz jakgdyby nigdy nic ma to w dupie - bo musi gre odzsykac bo ktos tam ja potrzebuje. spedzilam wigilie placzac, urodziny rowniez, sylwestra tez... a on poszedl naimprere bo tam miala byc jego dawna milosc,...ktora przyszla ze swoim chlopakiem i miaal gow dupie...

Gość Kasienka_Kasienka
jeszcze pytasz? :/ Jeśli chce gre (wtf?) to niech sam się po nią pofatyguje... tak Cię potraktował a Ty jeszcze się zastanawiasz? trochę godności...

ale on chce wpasc po drodze kiedy to jemu pasuje!! a jak napisalam ze mi w tyg nie odpowiada to powiedzial ze musi ja do konca tygodnia miec, i moze ktos z domownikow mu ja dac..

Gość Kasienka_Kasienka
nie Kochana... on ma się dostosować do tego jak Tobie pasuje a nie Ty się masz uwijać żeby on wedle życzenia dostał grę... Podaj mu taki termin aby był dogodny dla Ciebie, w niczym się nie uginaj i nie daj sobą pomiatać... Aż nóż się w kieszeni otwiera czytając jak faceci kobiety :[ zerwał przez tel... przed wigilią.. :( szkoda mi Ciebie jak nic, że trafiłaś na takiego palanta. Głowa do góry!

Gość Kasienka_Kasienka
ups, zjadłam słowo ,,traktują" ;)

on powiedzial ze chcialby sie spotkac zeby ja odebrac..ale umowilismy sie na ta sobote i co?? napisal na gg w piatek wieczorem,, jakby mu zalezalo to by smsa wyslal... a teraz mowi ze chce sie spotkac ale skoro ja nie mam czasu to ktos z domownikow mu da albo mam wyslac... jest mi szalenie przykro;(

Gość Kasienka_Kasienka
Jeśli już koniecznie musi ją odebrać to ja wg Ciebie w ogóle bym się z nim starała nie spotkać tylko wentualnie przekazać przez któregoś z domowników. Najgorsze byłoby gdybyś się rozkleiła i on zobaczyłby chociaż w Twoich oczach że wciąż Cię to boli. Gdyby rozstał się z Tobą w bardziej honorowy sposób wtedy nie widziałabym nic złego w pokazywaniu ( a raczej nie ukrywaniu) Twojego smutku i bólu, ale przy tych okolicznościach które zaistniały to zwykły dupek któremu ni warto okazać żalu nad stratą...

ale ja wiem ze sie nie rozkleje przy nim , jednak chcialam go zobaczyc,,, heh :(