Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Wredna24

Co robić?

Polecane posty

Witam. Mam pewien problem - jestem z chłopakiem od maja, na początku było pięknie, szał, różowe okulary, po prostu żyć bez siebie nie mogliśmy. Od początku wiedziałam,że jego mama jest chora - ma raka. W listopadzie ja straciłam pracę, a ona w tym samym momencie trafiła do szpitala i miała operację, od tamtej pory jej stan się pogorszył, On musiał poświęcać jej więcej czasu, rzadziej się widzieliśmy, coś się popieprzyło.. Mi było ciężko przez brak pracy, a jemu przez mamę. Rozumiem go, bynajmniej się staram, ale wcześniej mówił, że mu dobrze, że się zakochuje, a jak mamie się pogorszyło to jego uczucia jakby osłabły - nie potrafił się określić, myśli tylko o tym co dalej będzie z mamą. Ogólnie jest skryty, mało mówi więc na siłę nic z niego nie wyciągam. Ale boję się.. Boję się, bo ja się staram, jemu jest dobrze, przez jakiś czas jest świetnie - jest czuły i kochany jak na początku, ale gdy pojawia się temat mamy on znów się zamyka, znów mniej mówi i czuję się wtedy tak jakbym w ogóle nie była potrzebna... Czy myślicie, że warto czekać? Na uczucie, na dalszy rozwój tego związku? Czy jego wątpliwości wiążą się z mamą, z tym, że może wkrótce odejść i po prostu muszę być cierpliwa? Nie jestem egoistką, po prostu chciałabym żeby mimo wszystkich problemów jakoś Nam się ułożyło

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować