Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalna_córka

MOJA MATKA TO....

Polecane posty

Gość Normalna_córka

Nie wiem, co myśleć moja matka ma 50 lat a zachowuje się jak 18-nastka. Nosi obcisłe wyzywające ubrania. Jakieś panterki, zebry które przeznaczone są dla młodych.Nosi wyłącznie obcisłe spodnie lub mini. Ostatnio miała spodnie przez które prześwitywały jej stringi. Czułam się upokorzona. Ja ubieram się przyzwoicie,a ona jak by była moją koleżanką. Do tego rozwiodła się z ojcem i lata po dyskotekach, klubach. Chodzi na solarium, lifting twarzy. Powiedziałam jej czy nie przesadza, a ona że nie będzie jak te stare dewoty w białej bluzce i granatowej spódnicy do kostek chodzić.

Gość Flamethrower
Twoja matka to prymitywna i nic sobą nie prezentująca osoba. Wiem że nie powinno się tak mówić o rodzicach, no ale jaki inny komentarzy tu proponujecie?

Gość Twoja mama uwierzyła w mit
wiecznej młodości... podobny szajs do bajeczek o wiecznej miłości ;) kiedyś ludzie wierzyli w domowe skrzaty a teraz że mogą być wiecznie młodzi :)

Gość Normalna_córka
Najgorsze jest to, że ja jestem domatorką i moje koleżanki, które źle się prowadzą śmieją się ze mnie że to ja jestem chodzącą 50 bo mam takie dziwne nawyki i dogryzają mi, że widzą na klubowych moją matkę. Moja matka też mów, że jestem dziwna bo jestem mało kobieca i że jak będę tak robić to zostanę starą panną.

Gość kkkkkkkkkkkkkkk
Twoją matkę widocznie cały czas swędzi w piczy

Gość Eeerrr...
Twoja matka ma racje, choc przyznaje, ze przesadza z noszeniem przeswitujacych spodni, czy getrow przez ktore widac jej bielizne, ale dlaczego ma nie nosic dopasowanych jeansow, czy krotkiej spodnicy jesli ma do tego figure?! Zycie nie konczy sie po 30-ce, czy nawet 40-ce, Twoja matka sie rozwiodla, co znaczy, ze pewno nie jest juz sprzataczk, kucharka i ogolnie sluzaca i chce wreszcie troche pozyc! Tutaj, gdzie mieszkam (nie w Polsce) to normalne, ze nawet "dziadkowie" maja swoje rozrywki, wychodza co weekend na potancowki, do pubu, organizuja kolacje z winkiem dla znajomych itp. Niestety w Polsce to wciaz jakis szok jak ktos powyzej 30-go roku zycia nie siedzi wieczorem w domu przed telewizorem. Pozwol mamie zyc tak, jak chce. Porozmawiaj z nia tylko o tych strojach, ktore wpedzaja Cie w zazenowanie, na pewno znajdziecie jakis kompromis:) W sumie powinnas sie cieszyc, ze masz wyluzowana matke!

Gość Eustachiusz
A ile ty masz lat? Bo powinnaś podchodzić po trzydziestkę i zajmować się mężem i dziećmi, a nie matąk-lafiryndą i puszczalskimi koleżankami. :classic_cool:

Gość Normalna_córka
Moja mama była od zawsze wyzwolona. Nigdy nie chodziła do kościoła, ojca puściła z torbami. Ma własną firmę i tak na prawdę już nie pracuje tylko cały dzień je nie ma. Zostawia mi 30 zł abym sobie obiad kupiła, bądź zrobiła. Tak ma figurę, bo cały czas je tylko jakieś jogurty i owoce lub warzywa. Już jej to mówiłam, że nie przystoi nosić wysokich skórzanych kozaków do leginsów i do tego na wpół przezroczystej bluzki, a ona, że to nie moja bo ona na to zarabia i będzie robiła to co uważa. Z ojcem nie chce mieszkać, bo on ma małe mieszkanie. Nie wiem czasem mam wrażenie, że mnie zamienili w szpitalu. Ja tak nie chodzę na ubrana. Makijaż mam tylko okazyjnie.

Gość Normalna_córka
Mam 26 lat, i jestem na ostatnim roku studiów

Gość Eustachiusz
"Z ojcem nie chce mieszkać, bo on ma małe mieszkanie." I czym różnisz się od matki? Jak widzisz - nie zamienili cię w szpitalu. I nie udawaj głupa - bo doskonale wiesz o czym piszę. :classic_cool:

Gość Eeerrr...
No wiesz, w tym wieku powinnas miec juz wlasne zycie, a nie oczekiwac, ze matka bedzie Ci gotowac obiady. Nie mowie tego wrednie, takie jest po prostu moje zdanie. Szkoda, ze nie ma wiecej takich niezaleznych kobiet jak Twoja mama, tylko w wiekszosci sa te siedzace pod pantoflem ojcow, uzaleznione od ich kasy itp. Oczywiscie, chodzi tez o to, kto czego chce, bo wiadomo, ze nie kazdy chce chodzic na imprezy itp., dlatego tak, jak napisalam wyzej, niech kazdy zyje tak, jak chce. ludzie i tak zawsze obrabiaja tylki, czy sie chodzi na imprezy, czy jest sie w drodze do kosciola, tak, ze glupimi gadkami nie ma sie co przejmowac.

Gość Eustachiusz
"Szkoda, ze nie ma wiecej takich niezaleznych kobiet jak Twoja mama,(...)" Jest ich cała masa. Setki, tysiące i miliony. Wszystkie jakiem znałem, widziałem i o nich słyszałem - skończyły marnie. A jak mama nie pilnuje biznesu tylko hula - daję jej dwa lata. Góra trzy. :classic_cool:

Gość styczniowy przyjaciel
Dokładnie mieszkam w UK i tu jest na porządku dziennym, że starsze kobiety chodzą jak chcą i nikt się temu nie dziwi. Tylko w biednej, zaściankowej Polsce jak kobieta ma 50 lat i jest seksownie ubrana to nie wypada. Kobitka ma rację. Co ma robić siedzieć w domu i seriale oglądać??? Ja mam 26 lat i mieszkam sam i już dawno wyprowadziłem się od rodziców. To raczej z tobą jest coś nie tak, skoro matka ci wychodzi z tekstem, że będziesz starą panną. Dla mnie to ideał kobiety niezależnej i seksownej w każdym wieku. Jak kobitka ma mieć 50 lat ma być jak babcia, w polarze latać do sklepu i zajmować się domem??? Niech korzysta ile tylko chce.

Gość Adorator65
Hallo Normalna_corka. Takiej kobiety jak Twoja mama to idealny typ dla mnie. Prosba do Ciebie zapoznaj mnie z nia. Wiek odpowiada. Bede dla Ciebie dobrym ojczymem.

Gość na fejsie nic
znam taka jedna jak twoja matka kobieta 48lat długie blond platynowo spalone włosy karnacja ciemny spalony bronz obwisłe cycki zawsze na wirzchu posypane brokatem mozna by tak długo.... reasumujac pani ta jest posmiewiskiem na całym osiedlu ,wiec jesli chcesz połozyc kres twojemu wstydowi i upokorzeniu pokarz ten topik mamie , moze zrozumie ze to co ona uwaza za seksowne jest żałosne.

Gość kto tu sie wypowiada ?
według was stare próchno moze łazic w mini z obwisłymi cyckami i dupskiem odkrytym ? według was to jest w dobrym tonie i guscie? kim wy jestescie ? od pługa na siłe zabrani ? no kto?

Gość kjkjhjhkjhjhjhjhjkhjhj
do-kto tu sie wypowiada-a co powinna twoim zdaniem robic?sweterki dziergac?w wieku 50 lat to tylko wnuki nianczyc i sie modlic zostalo?ale myslenie..........debile z was,niech was jak najpredzej ta 50-tka dopadnie i zycze wam zeby byla nudna i dluuuuuuuuuuuuuga,i az do samej smierci tylko wypady do kosciolka i rozance klepac,masakra