Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanCzesław)))

Wódeczka i zagryzeczka...

Polecane posty

Gość PanCzesław)))

Nie ma to jak kolejny cudowny, samotny 'romantyczny' wieczór przed laptopem..dlaczego kobiety mnie tak ranią?Nie ogarniam...czy ja wam coś zrobiłem?

Gość boemati
bo wielu kobietom zalezy tylko na kasie i zeksie,jak nie masz kasy i masz malego czlonka to lepiej nie startowac

Gość PanCzesław)))
Na zarobki nie narzekam,małego też nie mam..chodzi o to że im zazwyczaj chodzi tylko o jednorazową przygodę..chyba nigdy nie założe rodziny,chociaż chcialbym..

Gość PanCzesław)))
Wszystkie jesteście takie same..wasze zdrowie!

Gość PanCzesław)))
Może któraś mnie łaskawie pocieszy?Czy macie mnie gdzieś-? Cieżkie to życie...

Gość no to startuj
czemu te panny tak Cię nie chcą, skoroś taki cudowny?

Gość grycanka
Następny rentajo się znalazł. Całe zło na świcie to wina kobiet, prawdziwe z nas narzędzia szatana. :classic_cool:

Gość onawi
jesli lubisz sobie lyknac.masz czerwona gebe i zepsute zeby to co sie dziwisz

Gość PanCzesław)))
Nie mowie ze jestem cudowny,tylko umiem rozmawiac z kobietami,umiem zrobic by poczula sie przy mnie dobrze tylko mam problem ze znalezieniem kogos na stale..ja im mowie ze wole wolne związki ze kobieta robi co chce i facet, i chyba to je odstrasza..

Gość no to startuj
i nawet jedna się na to nie przystała? Może słabo się zareklamowałeś?

Gość PanCzesław)))
Sorry,Nie mam czerwonej gęby..

Gość grycanka
Jakiś Ty człowieku jesteś niedorozwinięty. Narzekasz, że Cię kobiety wykorzystują ale równocześnie chcesz 'wolnego' związku i jeszcze założenia rodziny?

Gość grycanka
Może od razu mów wprost to unikniesz nieporozumień - "hej, chcę z Tobą założyć rodzinę ale nie będziesz miała nic przeciwko jak Cię będę zdradzał?" :classic_cool:

Gość PanCzesław)))
Moze i slabo, ale nie potrafilbym jej oszukiwać po prostu lubie kobiety i tyle..ja bym jej nie zabronil spotykac sie z innymi ona mi i byloby ok..tylko gdzie taka znalezc?

Gość grycanka
w agencji towarzyskiej, myślę, że prostytutki też chciały by mieć faceta ale niewielu mężczyzn jest gotowych na coś takiego. Skoro Ty chcesz wolnego związku to nie widzę problemu :classic_cool:

Gość PanCzesław)))
Dobra,może i wykorzystują ale ja też mam prawo wymagać..

Gość no to startuj
No wiesz piszesz o rodzinie z nią, a chcesz wolnego związku. Chodzi Ci tylko o stały układ, regularny sex, wypełnienie luki, gdy nie znajdziesz lepszej d**y. Weź pod uwagę, że otwarty związek- to także kwestie higieniczne, zdrowotne, większa podatność organizmu na zakażenia różnego rodzzju cholerstwem typu choroby weneryczne, HPVC, HIV itp. Dalej ewentualne dziecko miałoby przerąbane z takimi rodzicami, którzy nie gwarantują mu żadnego bezpieczeństwa, miłości, stabilizacji uczuciowej, finansowej.

Gość no to startuj
lepiej wspierać najstarszy zawód świata. Tam to dopiero znajdziesz profesjonalistki :)

Gość PanCzesław)))
Ale prostytutka to nie kobieta tylko prostytutka ,a ja chcę Kobiety! Kurcze ...nikt mnie nie rozumie

Gość grycanka
no tak, zapomniałam, że prostytutki to nie kobiety. Ba, to nawet nie ludzie. Koleś, weź już zamilcz i się nie kompromituj :classic_cool:

Gość PanCzesław)))
Ale to nie jest tak zebyśmy sie co chwila zdradzali tylko jak bedzie taka okazja.. Ja nie potrafiłbym odmowić ladnej kobiecie..to takie skomplikowane..z jednej strony chce rodzine a z drugiej..chyba nigdy sie nie ustabilizuje..wybaczcie

Gość no to startuj
Ale prostytutka to nie kobieta tylko prostytutka.... -- czemu nie kobieta?? To raczej sprzedawca, Ty to kupujący(klient), sex to towar. Co Ci nie pasuje? W Belgii prostytutki są przedsiębiorcami :) - profesjonalistami :)

rozumiem Twój punkt widzenia.jednak nie licz ,że spotkasz kogoś kto będzie dla samego faktu bycia z Tobą,nawet z miłości..ale jak okazja będzie to hot w bok! nie ten świat i nie te realia-tu masz:albo z nią albo sam...............żadna normalna babka nie zgodzi Ci się na taki układ-chyba,że tylko finansowo....

Gość PanCzesław)))
Prostytutki sa zimne i nie maja uczuć a pozatym ja nie bede sie znizac az do tego poziomu..lubie czasem skorzystać z usług tych pań ale szczerze nie chcialbym sie z taka wiazać..

Gość no to startuj
Pan...chce mieć ciasto i zjeść ciasto.

Gość no to startuj
A co Ty możesz zaoferować tej kobiecie, poza sexem???

Gość PanCzesław)))
Skoro tak to ja już wole zaadoptować dziecko i zatrudnić nianke..dlaczego to jest takie trudne..mam juz swoje lata.. Nie chce być już samotny..może zmienie swoje wymagania..albo nic nie będę mówił o wolnym związku..mam ją okłamywać?

Gość boemati
hello.otwarty zwiazek to taki w ktorym kobieta sie puszcza z kazdym na prawo i lewo a facet w chalupie gotuje obiad?