Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HMS...DRTS...Petard

Ile dokładnie waży jeden papieros?

Polecane posty

Gość HMS...DRTS...Petard

Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Chodzi mi o wagę tytoniu jednego standardowego papierosa, bez bletki i filtra. Orientujecie się może? Ma ktoś wagę?

Gość heh odkopuje;)
for a standart cigarette lenght: 100 mm diameter: 8 mm length of filter: 20 mm total cigarette weight: 1.2 gm tobacco weight: 0.9 gm cigarettes per pack: 20

Gość heh odkopuje;)
a do których konkretnie literek się przyznajesz? :D

HMS.. (dwie kropki, trzy kropki) XXX, XX, XXXX, (dwie kropki, trzy kropki)....Symetrycznie SVSS, KL, SDCV, SDSS, CCCP, PRL -inne (inna kombinacja). Nie moje:D

Gość heh odkopuje;)
no nie chyba jestem jakaś tępa 😠 przeczytalam 20x twoja odpowiedź i dalej nie kumam - do wymienionych sie przyznajesz czy nie? ps. a do SDRS?

Jest kilka milionów kombinacji. Nie wszystkie pamiętam. Natomiast pamiętam tematy. Tego nie zadałem.

Gość heh odkopuje;)
Widzisz, tak sobie przeglądam tematy z początku roku, i w co drugim ktoś pod twoim nickiem wyzywa innych od tłuków, wieśniaków itp. i nie wiadomo czy to podszywy czy sam sobie narobiłeś opinię wulgarnego buca :D Już nie dojdziemy do prawdy 🖐️

To nie jest nick. To zlepek liter. Nie mam zamiaru wnikać. To tylko forum. To tylko litery. ... . . . . Jebie mnie kto co pisał i pod jakim nickiem. . . tyle

A tego xero -kjój-cos tam....... mam centralnie w dupie. przyzwoitość nakazuje się zalogować. tak gwoli ścisłości