Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwa_28

nie za szybko ?

Polecane posty

Gość wstydliwa_28

Witam, chciałabym poznać Wasze zdanie na jeden temat. Otóż dziś odwiedziłam w domu chłopaka, z którym spotkałam się już 5 raz. Poznałam go przez internet i przypadliśmy sobie do gustu. Oboje jesteśmy dość poukładanymi osobami i nie preferujemy szybkiego seksu. Otóż dzisiaj mielismy tylko obejrzeć film i posiedzieć, ale troche nas poniosło i skończyło się na tym, że ...pieścił mnie oralnie. Sam zaproponował i sama nie wiem czemu się zgodziłam.Seksu jako takiego nie było. Było ekstra ale mam teraz kaca moralnego i głupio mi przed sobą (a przed nim szczególnie). Czy uważacie, że pomyśli sobie, że jestem łatwa? Może to głupie pytanie w czasach gdzie ludzie chodzą do łóżka na pierwszej czy drugiej randce, ale ja do takich na pewno nie należę.

Gość wójekstaryhuejk
no cód jeszcze pocztą siebie wyślij

Gość wstydliwa_28
wujekstaryhujek co miałeś na myśli bo nie wiem o co kaman :)

Gość wstydliwa_28
Dodam jeszcze, że on włożył mi na dosłownie chwilkę penisa do pupy, ale tego nie traktuję jak seks... Sama już nie wiem co myśleć.

Gość wstydliwa_28
ten kto się podszywa niech spada na bambus...

Gość wstydliwa_28
Ty z 22:59 -ciebie akurat nie pytałam o zdanie. Wracaj do przedszkola...

Gość zadam tobie pytanie
czy przed dobrze się wymyłaś czy może to był rybak z kutra ? :D

Gość brunecik....
a dobrze wylizal :)

Gość Jagodka666
no 5 randka, to troche zdecydowanie za szybko jak dla mnie... miedzy mna i moim aktualnym facetem do pierwszych pieszczot doszlo po ponad roku znajomosci... ale jesli rozptrujesz swoje cialo przez pryzat "teraz tak sie robi", to pewnie nie za wczesnie teraz tak sie robi u facetow, ze przebzyka cie 2x i pojdzie do innej... co ty mozesz o nim wiedziec po 5 spotkaniach... moj boze...

Gość kilomanka
SZOK!!!!!!!! NA 5 RANDCE SEKS ORALNY SWIECIE DOKAD ZMIERZASZ........................... NIEZLA SZMATA Z CIEBIE

Gość PERYPETEUSZ
No faktycznie niezla laska - kilka spotkan i rozszerza nogi... Daj namiary - chetnie cie poznam na 5, a moze nawet 7 razy ;)

jej pizda niech robi co chce. Jeszcze dwa spotkania i będzie temat na kafe: 'czy jestem w ciąży'

Gość kociaczekbl;skmoljb
was chyba posraklo za szybko albo w sexie pasuje albo nie i tyle a wy co przyzwoitki zazdroscicie, basy

Gość Darwin
ale jaja - laska w sam raz na jeden raz, a wy krytykujecie - dajcie mi taka :)

Gość Juuki
Oooooo kuwa - ciężka zawodniczka, albo z kola niezły ruchacz. Na 5 spotkanku już prawie ruchanko. NONONO...

Gość Popiepszylo was
zwykla szmatka, jakich pelno - wystarczy wyjsc do klubu najlepsze, ze nie uwaza sie za latwa - oplulem monitor

Gość PERYPETEUSZ
E no nie przesadzaj stary - nie trzeba byc cnotka niewydymka, zeby nie pozwolic zrobic sobie minety...

Gość dziś na pomarańczowo
nie ma czegoś takiego, jak za szybko, za wolno etc. oczywiście jeśli mówimy o ludziach normalnych. można z kimś iść do łóżka na pierwszej randce i zostać parą na całe życie lub sporą jego część. a można też trafić na zwykłego ruchacza, który cierpliwie odczeka 3 miesiące, pół roku góra (w międzyczasie będzie bzykał inne, a przed Tobą udawał świętego), bzyknie parę razy i oleje. to już normalne nie jest, ale i tak się zdarza.

Gość limetka1991
sorry ale zwykla szmata jest panna ktora na imprezie potrafi dac dupy kilku kolesia i to ktorych przy barze albo na parkiecie spotkala... lub panna ktora daje komu popadnie bo duzo takich jest... ja poszlam dopiero po pol roku chodzenia z chlopakiem do lozka a co do autorki pytania to no troche wczesnie ale glowa do gory jesli Ci zalezy na tym chlopaku to mysl tylko o tym co z tego bedzie:-) powodzenia na przyszlosc:-)

Gość Ulcia25P
Poł roku to też zaszalałaś droga poprzedniczko, a próbujesz pouczać w temacie. Gdzieś czytałam, że statystycznie najwięcej związków ma szanse przetrwać, które są oparte na czymś więcej niż seks i pierwszy kontakt seksualny następuje po ślubie (statystycznie 2 lata znajomości).

Gość PERYPETEUSZ
nie naginajcie rzeczywitosci - autorka, to zwykla szmatka i tyle - ja takie lubie - i to jest jej szczesciem

Gość co wciągneliście??
mam nadzieje, że to kiepska prowokacja dajesz piczki na 5 spotkaniu i pytasz, czy nie za szybko? :)

Gość masakra,,,,
a na 6 da resztę....