Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiechsmiechsmiech

GŁUPIA IDIOTKA...SKĄD SIĘ BIORĄ TAKIE LASKI..

Polecane posty

Gość smiechsmiechsmiech

na głupim facebooku dodała filmik ze słynnym Maciusiem z klasu .. :O co rzekomo rozwala monitor klawiaturą.. chodziłam z nia kiedys do klasy, bez blizszych kontaktów..wypowiedziałam się, ze mają ubaw z chorej osoby, że jakby to byl inny aktor to cały ten filmik nie zwróciłby ich uwagi ... posypały się oczywiście pociski, w których napisała, ze na chuj się wpierdalam, że jestem plebsem, czy powiem jej to w oczy co napisałam i abym jej nie drażniła i ogólnie mam wydupcać... skąd się biorą takie laski?

Gość z patologicznyc rodziców
napisz jej koment czy to film z ich rodzinnej imprezy,,,

Gość smiechsmiechsmiech
zegnając mnie plebsa zablokowała :D nie przeklinałam do niej, chociaz sama jestem osobą nerwową ale wkurzyl mnie ten filmik i napisalam to kulturalnie, a ona na forume z tekstami o mnie.. co wywołało smiech wsród jej znajomych, popierali ją :O

Gość szeroki ekran
sama jest z plebsu skoro dodaje takie filmiki i nie ma swiadomosci, ze to wulgrne i malo taktowne Podejrzewam, ze sama nie pochodzi ze zbyt dobrego domu i ten tekst o plebsie to taka projekcja jej wlasnych kompleksow na pocieszenie ci powiem, ze na pewno ja zawstydzilas, dlatego cie zablokowala Nie rozumiem tylko w jakim celu "bylyscie znajomymi#" na fb?? skoro nawet kiedys nie rozmawialycie? ona dodala ciebie czy ty ja?

Gość smiechsmiechsmiech
szczerze nie pamiętam, ale to było z czasów kiedy chodzilismy do jednej klasy, czasem jakies zadanie czy lekcje odpisac to sie tak kontaktowalam, ogolnie bez konfliktu az do dzis.. własciwie napisałam to zwyczajnie a ona z mordą , ze jestem patologiczna :D co chyba o niej mozna powiedziec po tym swłownictwie.. rozmowa polegała na zasadzie ja : seri otraktujesz ten komentarz jako atak na twoją osobę? ona: wypierdalaj, na chuj sie wpierdalasz, kazdy sie smieje z czego chce, prosisz sie aby ktos ci pocinął ja: wyrazilam swoje zdanie, mam do niego prawo ona: wydupcaj plebsie, nie draznij mnie lepiej, mam nadzieje ze mi to w oczy powiesz jak mnie spotkasz- zapraszam :O:O:O

Gość z patologicznyc rodziców
stomatoloszka to całkiem jak ty :) taki maciuś na kafe

Gość szeroki ekran
stomatoloszka myslalas o wizycie u psychologa?

Gość szeroki ekran
pytam sie, bo wydaje mi sie ze masz ze soba problem kazdy troche sie lansuje w necie, ale ty jestes na tej sama polce co jennifer7878...

Gość szeroki ekran
ja mysle, ze to dobrze ze pojawila ie taka potac w Klanie to oglada duzo gawiedzi i dzieki temu dziecko z syndromem Downa niejako zostaje wlaczone w spoleczenstwo Ludzie z syndromem Downa nie powinni siedziec w domch, zamkniecie w piwnicy, powinni wychodzic cieszyc sie zyciem Dlaczego wiec nie mogliby sie pojawic i w serialu? dzieki temu ich "image" zostaje wlaczony do aktywnego zycia spoleczenstwa - staja sie jednym z nas na ulicach, w sklepach restauracjach, maja podobne probly do naszych, tez sie zakochuja, odczuwaja porazki itd. dobrze, ze to zostaje pokazane bo spoleczenstwo sie bardziej "obyje"!

Gość nie ma co hipokryci
daj nam namiar na jej profil Napiszemy jej takie komenty że się laska ze wstydu spali

Gość smiechsmiechsmiech
taaak, potem by jeszcze linka do kafe dostala i tyle by z tego było ...

Gość szeroki ekran
oczywiscie tez uwazam ze dziewczyna ktora wkleila to na fb jest ignorantka bo ona wkleila to jawnie w kontekcie - "haha zobaczcie co ten idiota robi, rozbija klawiature, ale fajne a ja jestem taka cool bo wklejam to pierwsza :O

Gość nie ma co hipokryci
no fakt może autorka nie życzy sobie powiązania ale jesli by tak było to poszło by jej w pięty :D

Gość smiechsmiechsmiech
otóż to... zaczęły się komentarze, ze sie smieja z akcji a nie z choroby tak, tylko jakby ktos normmalny przywalił klawaiturą w ekran to tak by sie zachwycała?:O cieszyła?:O taki ubaw by byl.. chodzi wlasnie o specyficznosc filmiku

Gość lalalalalalalalalll
no to daj tu jej profil..:classic_cool:

Gość smiechsmiechsmiech
nie dam z prostej przyczyny .. mam z nia sporo znajomych, postaralaby sie aby mnie osmieszyć .. mieszka w okolicy gdzie ja jestem codziennie, obawiam sie, ze nie byloby milo .. zapewne tez nie ma mozliwosci dodawania komentarzy przez osoby z zewnatrz, które nie sa w znajomych ...

Gość smiechsmiechsmiech
patrze z konta brata komnetarze sa w stylu Uff... Juz myślałem ze rzuci monitorem o kartony :] xD hahahahaha Maciek ma kurwa za dobrze dość że w klanie gra to jeszcze na youtobe . . i na facebooku każdy by chciał mieć tyle oglądalności hahahaha :D Maciek, co sie stało? daj śrubokręt nie da sie dodac komenta od osoby, ktora nie jest w znaomych ..