Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anbird

Jak poderwać faceta?

Polecane posty

Gość anbird

Nigdy nie pisałam na forum na trochę żyję na tym świecie... :) Otóż podoba mi się facet 6 lat młodszy. Spotkaliśmy się w klubie - pracuje tam jako barman. Uśmiechy, miłe słówka, generalnie flirt... widzaiłam go całe 3 wieczory, on zawsze był w pracy...Strasznie mi się spodobał ja chyba jemu też... Ale 3 wieczoru jakoś już tak ochoczo nie zagadywał...nadal był miły ale... Nie narzucałam się... Ale na drugi dzień mi odbiło tzn. zdobyłam do niego tel i zaczęłam pisać, ze mi się podoba itd., że się chce spotkać, nie podając żadnych informacji o mnie... powiedziała, że nie bo ma dziewczynę... No wiec zaproponowałam, że może chociaż sobie popiszemy, flirt to nic złego... ale tak go zaintrygowało to że się nim interesuje, że w końcu zaproponował żebym znowu przyszła do klubu i wtedy zobaczy kim jestem... rany!!! jest mi tak strasznie głupio, nigdy czegoś takiego nie zrobiłam ale on mi się tak podoba... POMÓŻCIE!!!

Gość henk1
fajno,że dałaś znak ,ale abym mógł dać Cin radę w Twojej sprawie muwszę wiedzieć ile i ty masz lat ? nJestem neutralny ,ale dane obojga muszę znaż.

Gość anbird
ja 31 on 24 :)

Gość anbird
wiem to żałosne ale prawdziwe :)