Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaazzzAAZZ

zonata - zonaty

Polecane posty

Prosze poradzcie mi co mam zrobic Jestem zona i kochanka zonatego i starszego .Nie kocham meza a on nie kocha zony ale zobowiazania rodzinne i finansowe nie pozwalaja nam byc razem .Co robic czy calkowicie zapomniec o sobie i zyc dla nie kochanego meza i dla cork - byc nieszczesliwa czy zaryzykowac i chociaz sprobowac byc szczesliwymi

Gość muzikalala
a chcesz być nieszczęśliwa ? i unieszczęśliwiać córkę?? bo jak rodzice nie są szczęsliwi to i dzieci nie są!

chce byc szczesliwa ale czy bede kosztem innych,moje dziecko nie wyobraza sobie ze mama i tata bede zyli osobno , moja rodzina tez tego nie zakceptuje , jego zona wie o nas ale na to pozwala, wystarczaja jej pozory ze sa malzenstwem , pozwala mu jezdzic do mnie , spedzamy bardzo duzo czasu razem ,(Moj maz wyjezdza czesto w delegacje) nie domysla sie niczego ale na pewno juz sie nie kochamy.

Gość nie spie jeszcze
a czy on chce byc z Toba -ten kochanek? Odejdzie od zony? Rozwiedzie sie?

Gość kochanek nie rozwiedzie się
zobowiązania finansowe - boi się stracić dorobku I po ci taki facet?

Gość nie spie jeszcze
jesli kochanek sie nie rozwiedzie -to o czym dyskutowac ? O jakim szczesciu moze mowic autorka? No bo chyba mowi o abstrakcji. Chyba , ze chce sie rozwiezc ona sama i na nowo budowac zycie z kims wolnym. Rozwodz sie , bo nie kocha meza i szuka wolnego mezczyzny, by stworzyc zwiazek szczesliwy . A tak to szkoda tracic czasu na utopie i mrzonki.

tez racja , to nie jest czowiek ktory szasta kasa choc ja ma , i ja nie na kase polecialam , Czy odejdzie od zony nie mam 100 % pewnosci , bo ma dobrze ma dom ,zona o wszytkim wie na wszytko sie zgadza nawet nie dzwoni do niego tylko pisze sms ze ma cos kupic do domu jak bedzie wracal ,(paranoja ) i mlodsza kochanke .Owszem plaujemy wspolne zycie , razem bo jets nam wspaniale nie tylko w łózku ale tez w normalnym zyciu . Chodzi bardziej o mnie ja nie naciskam nie stawiam warunkow bo sama jestem uwieziona.

szczescie na nie szczesciu wiem ze tak sie nie da.To jest wszystko tak masakrycznie zagmatwane . On jest dla mnie prawie zawsze oprocz swiat np bo to sa rodzinen swięta i kazdy jest ze swoja rodzina a tak to zyjemy razem , widzimy sie kilka razy w tyg . Moje dziecko go zna , traktuje jak przyjaciela rodziny . Ale z drugiej strony zyc z mezem ktorego nie kocham i nie pociaga mnie , nie mamy ze soba nic wspolnego oprcz dziecka ,Ja sama tego wszytkiego nie rozmuiem.ALE nie umiem wcisac poprostu STOP I wyłaczyc sie od tego

Gość nie spie jeszcze
mala -jestes naiwna.Plany do realizacji to lata swietlne.Ja bym jednak najpierw poczekala az sie rozwiedzie , zrobi czyste pole dla Ciebie, a dopiero dziewczyno zacznij zastanawiac sie czy odejsc czy nie.Na ta chwile to mozesz zostac w kaczej dupie , bo jak sie maz dowie, to kopnie Cie w dooope az zamiauczy . Doipero bedziesz plula sobie w brode, bo staracisz dom , rodzine, a kochanek bedzie dalej z zonka. Jestes kobieta , nie myslisz logicznie.Myslisz cipka . Daje Ci dobra rade .Niech sie rozwiedzie on najpierw.Do tego czasu daj sobie siana z mysleniem o swoim odejsciu. W doope pojdziesz ,a nie zamieszkasz z kochankiem.

no tak pewnie tak by to wygladło , nie ma rozowych okularow , kilkarazy chcialam zrobic stop ale doopa za bardzo jestm zakochana , nie jestem zaslepiona ale masz racje on ma za dobrze gdy by mial w domu pieklo moze szybciej by pomyslal co z tym zrobic .Szkoda mojego czasu ale dalej w tym brne , nie chce ale tak jest. Dzieki Dobranoc

Gość SanSanSan
a skad wiesz ze zona wie o tobie? rozmawialyscie razem? ciekawe co zona moglaby na ten temat powiedziec? moze nie wie o tobie, a moze nawet sypiaja razem ? to chore jak kochanki wierza kochankowi/ osobie ktora oszukuje wspolmalzonka, i licza ze ich nie oszuka :-o ze z nimi bedzie inaczej... kobieto facet jest nieodpowiedzialny, nie potrafil zadbac o swoja rodzine, myslisz ze zadba o Twoja? :-/ jakie wartosci chcesz przekazac dziecku ? pomysl ze twoja corka albo matka jest na miejscu jego zony, co bys im powiedziala? byc moze zona wie, ale jest wierzaca i wierzy ze maz sie nawroci

Zona wie na pewno , corka wie , dokladnie mnie zlustrowały przez neta a poza tym pochodzimy ze wspolnego srodowiska, Akurta w to ze jego zona jest swiadoma wierze w 100 % .Jeszcze ani razu nie zawidołam sie na nim , był zawsze kiedy potrzebowąłm , nie złapapałam go na zadnym klamstwie Bardzo we mnie wierzy pomaga mi ze studiami a wpracy rowniez , nakreca mnie mega pozytywnie .O swjej zonie mowi ze to na swoj sposob szacunek za te lata z nim , nie był grzecznym i wiernym mezem!!!!!!! jakby to wszytko było prawda i tak sobie zyjemy razem ale kazdy ma swoja rodzine , ale mnie juz to zaczyna meczy.Nie wiem czy nie marnuje swojego zycia w chorym zwizku , powinanm sie oddkochac i zapomniec ale jezeli to jest prawda jezeli jestesmy ze saoba szczesliwi i sie kocham a ja ze wzgledu na opinie jak to jest z takimi facetami odrzuce cos , co bylo najlepsze w moim zyciu ?

Gość grusxka81
Czesc jestem w podobnej sytuacji tyle ze u mnie nikt nic niewie ale chy ba mam jeszcze gorzej bo kocham meza i jednoczesnie tesknie zatamtym chociarz seksu miedzy nami nie bylo to czuje sie jak bym zdradzala itez nie wiem co robic

Gość a ja się cieszę że siedzę
Bawi Cię takie udawane życie? Jesteś pewna, że żona nie bierze na przeczekanie kolejnej doopy mężusia? Nie bądź durna i sprawdź go: albo zostawia żonę dla Ciebie albo niech spada!

Tak a jak mo go sparwdzic ? co mam zaryzykwowac , wprowadz sie do mnie mam powiedziec Pewnie tak jest zona przeczeka nie bylam /jestem jedyna . Nie mam pomyslu . A czy mnie to nie męczy - kur..... meczy jednego dnia mam dosy cobiecuje sobie ze zapominam o sobie i ze bede zyla jak inni bez emocji poprostu z dnia na dzien , obok meza bez kochania bez milosci a z drugiej strony jak ja bede nieszczesliwa to też moje dziecko , bede zgorzkniała stara jedza , ktora sie w koncu rozwiedzie ze swoim mezem jak bede miala 45 lat i zycie za soba a jego juz nie bedzie .Miedzy nami jest 20 lat roznicy Po co mi to wszytko bylo a trwa to juz ponad rok