Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna104

jak poznac ze facetowi zalezy???

Polecane posty

Gość smutna104

spotykam sie od jakiegos czasu z chlopakiem 5 lat starszym nie callowalismy sie jeszcze...on tylko potrafi mowic ciegle o sobie nie pyta mnie o nic, mowic ze ja nic o sobie nie mowie, ale skoro nie pyta to twierdze ze go to nie interesuje. jak myslicie raczje na niczym powaznym mu nei zalezy skoro tak malo go interesuje?? nie komplemntuje mnie nic bo mowi ze sie wstydzi. jak myslscie moze chodziac mu o sex skoro moja osoba go tak malo interesuje?? zapraszal mnie do siebie ale nie bylam jeszcze ani razu

Gość p. anna karenina ;
to mój chłopak odkąd się poznaliśmy praktycznie zawsze pierwszy pisze, nie ma dnia żeby się nie zapytał co u mnie. moim zdaniem temu Twojemu nie zależy i jest egoistą, uciekaj póki się nie zaangażowałaś 🌼

Gość pchłacodrogąszła
a Tobie na czym zależy?

Gość smutna104
nie no pisze do mnie pierwszy zwykle...ale jak sie spotykamy to ciagle gada o sobie...a twierdzi ze jest wstydliwy..o mnie nic nie wyputuje;/ dlatego sadze ze malo go obchodze... ja bym chciala zeby bardziej sie staral intersowal mna i zebym bardziej widziala ze mu zalezy.. ale co zrobic zeby go tak rozkochac w sobie?? do lozka na pewne oz nim nie pojde ja musze cos poczuc do niego i dopiero a nie tak bez niczego...

Gość p. anna karenina ;
myślisz, że w łóżku byłby mniej egoistyczny? ;)

Gość smutna104
nie mysle nawet o tym, tylko kurcze podoba mi sie jako facet chcialbym zeby cos z teog wyszlo ale ja go malo co interesuje bo juz chyba cale zycie mi opwieidzial

Gość smutna104
macie jakie porady??

Gość p. anna karenina ;
moim zdaniem to nic z tego nie będzie. nawet jak będzie, to Ty będziesz się cały czas wykazywała i starała w tym pseudo-związku. jaki on jest znak zodiaku? tak z ciekawości pytam :)

Gość smutna104
nie no on proponuje spotkania itp ale jak rozmawaimy to glownie uwage skupia na sobie;/ w znaki nie wierze, jakos pod koniec pazdziernika sie urodzil wiec waga chyba .moze to moje wymysly moze to jescze sie zmieni

Gość p. anna karenina ;
ludzie się nie zmieniają. sama widzisz, początki i zamiast chodzić z głową w chmurach i mieć te jebane motylki w brzuchu to się zamartwiasz.

Gość komco to jest jak
a jak to jest jesli ktos komuś przygaduje kogos

Gość smutna104
dac sobie spokoj?? i sie zalamac najlepije bedzie