Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bona Mela

Dlaczego pracownicy w Polsce tak olewaja swoje obowiazki?

Polecane posty

Gość Bona Mela

Nie chca zostac dluzej w pracy, gdy nie wyrabiaja sie w normalnych 8 godzinach, nie poswiecaja dni wolnych i weekendow na doksztalcanie sie, potrafia w czasie pracy sprawdzac swoja prywatna poczte lub dzwonic do domu.

Gość zielona trawkaaaaaaa
moze dlatego ze dostaja marne grosze za ktore nie moga godnie zyc

Gość jaka placa
taka praca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!22!!!!!

Gość kim dzionk 3
bo za 1500 zl netto nie nie warto nawet po dupie sie drapac samo jedzenie dla 2 osob to dzisiaj koszt minimum 700 zl dziadzowska pensjka rowna sie pierdzenie w stolek

Gość zielona trawkaaaaaaa
wlasnie a pracodawcy placa grosze a licza nie wiadomo na co jak by ci przyszlo przezyc miesiac za 1000-1500 zl to ciekawe jakabys mial werwe do pracy

Gość Ja tak robie bo mam umowe
zlecenie i nie dostalam podwyzki po przepracowanym roku, do tego malo zarabiam. Po prostu staram sie by moja praca byla godna mojej placy i zebym ja nie byla stratna (np. dlatego tez zabieram papier do xero, jak pracodawca kaze mi skorzystac z wlasnego tel. itd) A weekendy to ja mam zajete bo je poswiecam na dorabianie

Gość dawać rentę pijaki
na chuj zapjerdalać na prywaciarza! JAK TAKI ROBOTNY TO NIECH NA SIEBIE PRACUJE SKOORWYSYN PAZERNY! RENCIŚCIE INNI RENTĘ NALICZAJĄ!!!!!! DAWAĆ 2 tysiące renty chuje z zus i krus yebanego!!!!!!

Gość henk1
Bona mela, Bo zarabiają 1,5 euro /h i po godzinach muszą zostać aby utrzymać stanowisko.A nadgodziny to pozostanie w większści za friko ( free) w nadzieji,że bas zauważy,a ten się nabiją z imbecylów,że tak myślą i podlicza zyski.DLACZEGO PRACODAWCY TAK WYZYSKUJĄ SWOICH PRACOWNIKÓW !!!!!!!!!!!!!. Nie wierzysz przyjedż z powrotem na 1,2 miesiące a wyciągniesz wnioski bez pytań.Przyjazd zGB 1200 zł +900*2+1800 zł/za 2 miesiące no i powrót do BG.Ciekawe za co za tankujesz!!!!!!!!! .Zapierdalasz tam w Angli za śmiecia i zapomniała o ucisku !!!!!!!!!!!!!!!! ej a co muwi mama !!!Ty zapomniała CO????? .