Gość rerekumkum12 Napisano Styczeń 22, 2012 Praca mnie wykańcza jakie są wasze pomysły na najlepszy sposób na relaks? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość solids Napisano Styczeń 23, 2012 Może gdzieś sobie wyjedź. Ja tak zawsze robię...pakuje się i jadę gdzieś na weekend a jak mam więcej kasy to gdzieś dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podnoszeł bo waszneł Napisano Styczeń 23, 2012 kąpiel relaksująca, ze świeczkami zapachowymi i relaksującą muzyką w tle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hyul Napisano Styczeń 28, 2012 Dłuższa wycieczka minimum 2 tygodnie, bez dzieci i w jakieś rzadziej odwiedzane miejsce. Polecam, afrykę i ew Indie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Saang Napisano Styczeń 29, 2012 Jak masz więcej czasu to to co kolega wyżej pisał odpręża najlepiej. Szczególnie jak się wyjeżdża w max 2-3 osoby. Polecam przy okazji serwis do takich eskapad: www.expressbooking.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FreqFlyer Napisano Styczeń 30, 2012 O tej porze roku proponowałbym wyjazd za granicę tak jak pisał kolega wyżej. Jakieś ciepłe kraje, najlepiej nad dowolnym zbiornikiem wodnym. Wtedy jest +10 do relaksu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sqrew Napisano Styczeń 31, 2012 @Saang a możesz jakoś rozwinąć odnośnie tego serwisu? Bo faktycznie wygląda ciekawie, korzystałeś kiedyś z niego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Saang Napisano Styczeń 31, 2012 Tak korzystałem z tego serwisu, ale muszę powiedzieć że tak jak na początku wybrałem hotel z oferty, tak potem w ciągu paru godzin przeglądania ofert zmieniłem zdanie. Dlaczego? bo zacząłem czytać opinie ludzi na temat tego hotelu, oczywiście wszystko w ramach jednego serwisu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sqrew Napisano Styczeń 31, 2012 Dzięki za szybką odpowiedź. No nic poszukam sobie jeszcze dziś wieczorem jakiejś fajnej oferty na tej stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sqrew Napisano Luty 7, 2012 No i znalazłem kilka bardzo fajnych ofert, nie tylko hoteli ale także tanie loty. Więc polecam innym ludziom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cubea Napisano Marzec 30, 2012 SPA jest na pewno najlepszym sposobem na odprężenie się i relaks. Najlepiej wybrać spokojnie miejsce, na przykład jak Pojezierze Brodnickie i Hotel Głęboczek. Tam oprócz tego, że są ciekawe zabiegi to dodatkowo okolica jest niesamowita, dzięki czemu można naprawdę skutecznie odpocząć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielonabajka Napisano Grudzień 31, 2012 zgodzę się z przedmówczynią, że najlepszym sposobem na relaks jest wizyta w spa. jeśli się poddamy zabiegom upiększającym, masażom na pewno będzie nam lepiej i przyjemniej. Moim ostatnim odkryciem, jeśli chodzi o takie miejsca, gdzie można się zrelaksować jest Vanilla Spa w Krakowie. W środku pachnie wanilią, jest specjalna sfera relaksu, gdzie się można wyciszyć i naładować baterie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porcelanowaedytka 0 Napisano Grudzień 31, 2012 Zależy jaką masz pracę. Jeżeli cały czas siedzisz przed biurkiem, najlepszym relaksem dla Ciebie będzie aktywność fizyczna. Może Ci się wydawać, że nieprawda, że nie chce Ci się, że nie chcesz się zmęczyć, tylko odpocząć, ale uwierz mi - wtedy zapominasz o wszystkim, a ciało dostaje zastrzyku pozytywnej energii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daj na luzzzzzzzzzzzzz Napisano Grudzień 31, 2012 co to za idiotyczna reklama??? koleś sam z sobą rozmawia :-D ale żenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hendstugeder Napisano Luty 6, 2013 to zależy, co podziała na ciebie, jak ja się chce wyżyć, żeby stresy z siebie wyrzucić to stawiam na aktywność fizyczną, ale jeśli się chce wyciszyć, wtedy wizyta w Vanilla Spa pomaga. Nie ma nic lepszego na relaks niż masaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek6776 0 Napisano Luty 6, 2013 Moim najlepszym relaksem po tygodniu czy 2ch pracy. Jest wypad do sauny i na basen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bursztynowa_komnata 0 Napisano Kwiecień 8, 2013 zależy co kto lubi. Dobry film i książka też mogą być dobrym spsobem na relaks, ale dla mnie idealny jest dzień w spa. Marzy mi się taki jeden dzień w good time day spa, żeby się mną zajęli od stóp po czubek głowy. Wychodzisz odmieniona, na ciele, a przede wszystkim na duszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eeerrr Napisano Kwiecień 8, 2013 Silownia, a potem steam room albo sauna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta mercik Napisano Kwiecień 19, 2013 Chłopie ;-) A co ma relaks do dowcipów i jak porównać dowcipy do wizyty w spa? Jak spamik to chociaż sensowny. Dla mnie relaks to wyjazd na wakacje, jakiś wypoczynek... To właśnie robi różnicę i jest rzeczywiście przyjemne ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosey_girl 0 Napisano Kwiecień 19, 2013 Piknik w lesie/parku/nad jeziorem. Rower jak swieci slonce, dobra ksiazka przy ulubionej herbacie w domu lub kawiarni, joga jest super na relaks. Seks odstresowuje na maksa. Muzyka w dobrych sluchawkach z zamknietymi oczami na kanapie, kiedy nikt nie przeszkadza. Rozmowa z mama (zalezy od tego jaka sie ma :D), "swiadome oddychanie". Hobby artystyczne, tworzenie kreatywnych rzeczy, rysunkow, dekorowanie domu. Tanczenie przy dobrej muzyce jak jest sie samym. Trzeba znalezc co sie lubi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosey_girl 0 Napisano Kwiecień 19, 2013 Nie zapominajac o trawce ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2013 spa chyba jedna z lepszych opcji, szczególnie w te nico chłodniejsze dni, to też jest bardzo dobry sposób na chandrę. Mnie się marzy chwila w strefie relaksu w Vanilla Spa, do tego masaż. Chyba to jest najlepsza opcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blondyna 333 Napisano Wrzesień 30, 2013 Przy dzisiejszej jesiennej pogodzie najlepszym dla mnie relaksem będzie popołudniowa drzemka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2013 sen, wóda und walenie gruchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obi77 Napisano Październik 26, 2013 Chyba możesz śmiało skorzystać z tego: http://www.klub.tuanclub.pl/oferta/odkryj-sportowa byłem 3 dni temu- rewelacja to mało powiedziane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 2, 2013 jak dla mnie wyjazd, żeby było miło spokojnie, cicho, a jak hotel ładny i ma spa to całkiem zapominam o troskach. Chciałabym w najbliższym czasie pojechać do Gdańska, znalazłam tam piękny hotel Dwór Oliwski, myślę, że tam podczas kilkudniowego pobytu się zrelaksować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość furek Napisano Grudzień 5, 2013 Kto by nie chciał wyjechać sobie i odpocząć? Ja na pewno tak! Niestety nie mam na to najmniejszych szans. Jestem z Krakowa i jedyną opcją dla mnie jest skorzystanie czegoś w stylu "daj spa" - czyli wpada się do SPA na przykład w środku dnia, po pracy - kiedy ma się czas-i intensywnie podaje się zabiegom. Taką opcję ma np Instytut Dermique Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2014 To prawda sauna jest świetna.Nastrój mi się zawsze poprawia,szczególnie zimą chodzę systematycznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 20, 2014 Jak jesteś z Krakowa to jeszcze możesz wybrać się do słońce spa, to jest w Racławicach. Mają tam takie pakiety na day spa i to całkiem fajne. Cena także ok. Ja byłam na Fruit my life (głównie chodzi o oczyszczanie) - terapia światłem, mikrodermabrazja, peeling... resztę możesz sprawdzić na ich stronie). Ale generalnie polecam, raz na jakiś czas warto sobie zafundować coś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2014 To prawda sauna jest świetna.Jeszcze lepiej jak jest z aromaterapią i napażeniami saunamajstera. http://www.centrum-sauny.com.pl/zalety.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach