Go艣膰 rerekumkum12 Napisano Stycze艅 22, 2012 Praca mnie wyka艅cza jakie s膮 wasze pomys艂y na najlepszy spos贸b na relaks? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 solids Napisano Stycze艅 23, 2012 Mo偶e gdzie艣 sobie wyjed藕. Ja tak zawsze robi臋...pakuje si臋 i jad臋 gdzie艣 na weekend a jak mam wi臋cej kasy to gdzie艣 dalej. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 podnosze艂 bo waszne艂 Napisano Stycze艅 23, 2012 k膮piel relaksuj膮ca, ze 艣wieczkami zapachowymi i relaksuj膮c膮 muzyk膮 w tle Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Hyul Napisano Stycze艅 28, 2012 D艂u偶sza wycieczka minimum 2 tygodnie, bez dzieci i w jakie艣 rzadziej odwiedzane miejsce. Polecam, afryk臋 i ew Indie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Saang Napisano Stycze艅 29, 2012 Jak masz wi臋cej czasu to to co kolega wy偶ej pisa艂 odpr臋偶a najlepiej. Szczeg贸lnie jak si臋 wyje偶d偶a w max 2-3 osoby. Polecam przy okazji serwis do takich eskapad: www.expressbooking.com Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 FreqFlyer Napisano Stycze艅 30, 2012 O tej porze roku proponowa艂bym wyjazd za granic臋 tak jak pisa艂 kolega wy偶ej. Jakie艣 ciep艂e kraje, najlepiej nad dowolnym zbiornikiem wodnym. Wtedy jest +10 do relaksu :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Sqrew Napisano Stycze艅 31, 2012 @Saang a mo偶esz jako艣 rozwin膮膰 odno艣nie tego serwisu? Bo faktycznie wygl膮da ciekawie, korzysta艂e艣 kiedy艣 z niego? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Saang Napisano Stycze艅 31, 2012 Tak korzysta艂em z tego serwisu, ale musz臋 powiedzie膰 偶e tak jak na pocz膮tku wybra艂em hotel z oferty, tak potem w ci膮gu paru godzin przegl膮dania ofert zmieni艂em zdanie. Dlaczego? bo zacz膮艂em czyta膰 opinie ludzi na temat tego hotelu, oczywi艣cie wszystko w ramach jednego serwisu. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Sqrew Napisano Stycze艅 31, 2012 Dzi臋ki za szybk膮 odpowied藕. No nic poszukam sobie jeszcze dzi艣 wieczorem jakiej艣 fajnej oferty na tej stronie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Sqrew Napisano Luty 7, 2012 No i znalaz艂em kilka bardzo fajnych ofert, nie tylko hoteli ale tak偶e tanie loty. Wi臋c polecam innym ludziom. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 cubea Napisano Marzec 30, 2012 SPA jest na pewno najlepszym sposobem na odpr臋偶enie si臋 i relaks. Najlepiej wybra膰 spokojnie miejsce, na przyk艂ad jak Pojezierze Brodnickie i Hotel G艂臋boczek. Tam opr贸cz tego, 偶e s膮 ciekawe zabiegi to dodatkowo okolica jest niesamowita, dzi臋ki czemu mo偶na naprawd臋 skutecznie odpocz膮膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zielonabajka Napisano Grudzie艅 31, 2012 zgodz臋 si臋 z przedm贸wczyni膮, 偶e najlepszym sposobem na relaks jest wizyta w spa. je艣li si臋 poddamy zabiegom upi臋kszaj膮cym, masa偶om na pewno b臋dzie nam lepiej i przyjemniej. Moim ostatnim odkryciem, je艣li chodzi o takie miejsca, gdzie mo偶na si臋 zrelaksowa膰 jest Vanilla Spa w Krakowie. W 艣rodku pachnie wanili膮, jest specjalna sfera relaksu, gdzie si臋 mo偶na wyciszy膰 i na艂adowa膰 baterie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
porcelanowaedytka 0 Napisano Grudzie艅 31, 2012 Zale偶y jak膮 masz prac臋. Je偶eli ca艂y czas siedzisz przed biurkiem, najlepszym relaksem dla Ciebie b臋dzie aktywno艣膰 fizyczna. Mo偶e Ci si臋 wydawa膰, 偶e nieprawda, 偶e nie chce Ci si臋, 偶e nie chcesz si臋 zm臋czy膰, tylko odpocz膮膰, ale uwierz mi - wtedy zapominasz o wszystkim, a cia艂o dostaje zastrzyku pozytywnej energii :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 daj na luzzzzzzzzzzzzz Napisano Grudzie艅 31, 2012 co to za idiotyczna reklama??? kole艣 sam z sob膮 rozmawia :-D ale 偶enada Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hendstugeder Napisano Luty 6, 2013 to zale偶y, co podzia艂a na ciebie, jak ja si臋 chce wy偶y膰, 偶eby stresy z siebie wyrzuci膰 to stawiam na aktywno艣膰 fizyczn膮, ale je艣li si臋 chce wyciszy膰, wtedy wizyta w Vanilla Spa pomaga. Nie ma nic lepszego na relaks ni偶 masa偶. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
jarek6776 0 Napisano Luty 6, 2013 Moim najlepszym relaksem po tygodniu czy 2ch pracy. Jest wypad do sauny i na basen. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bursztynowa_komnata 0 Napisano Kwiecie艅 8, 2013 zale偶y co kto lubi. Dobry film i ksi膮偶ka te偶 mog膮 by膰 dobrym spsobem na relaks, ale dla mnie idealny jest dzie艅 w spa. Marzy mi si臋 taki jeden dzie艅 w good time day spa, 偶eby si臋 mn膮 zaj臋li od st贸p po czubek g艂owy. Wychodzisz odmieniona, na ciele, a przede wszystkim na duszy. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Eeerrr Napisano Kwiecie艅 8, 2013 Silownia, a potem steam room albo sauna Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 marta mercik Napisano Kwiecie艅 19, 2013 Ch艂opie ;-) A co ma relaks do dowcip贸w i jak por贸wna膰 dowcipy do wizyty w spa? Jak spamik to chocia偶 sensowny. Dla mnie relaks to wyjazd na wakacje, jaki艣 wypoczynek... To w艂a艣nie robi r贸偶nic臋 i jest rzeczywi艣cie przyjemne ;-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Rosey_girl 0 Napisano Kwiecie艅 19, 2013 Piknik w lesie/parku/nad jeziorem. Rower jak swieci slonce, dobra ksiazka przy ulubionej herbacie w domu lub kawiarni, joga jest super na relaks. Seks odstresowuje na maksa. Muzyka w dobrych sluchawkach z zamknietymi oczami na kanapie, kiedy nikt nie przeszkadza. Rozmowa z mama (zalezy od tego jaka sie ma :D), "swiadome oddychanie". Hobby artystyczne, tworzenie kreatywnych rzeczy, rysunkow, dekorowanie domu. Tanczenie przy dobrej muzyce jak jest sie samym. Trzeba znalezc co sie lubi! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Rosey_girl 0 Napisano Kwiecie艅 19, 2013 Nie zapominajac o trawce ;-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 30, 2013 spa chyba jedna z lepszych opcji, szczeg贸lnie w te nico ch艂odniejsze dni, to te偶 jest bardzo dobry spos贸b na chandr臋. Mnie si臋 marzy chwila w strefie relaksu w Vanilla Spa, do tego masa偶. Chyba to jest najlepsza opcja. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 blondyna 333 Napisano Wrzesie艅 30, 2013 Przy dzisiejszej jesiennej pogodzie najlepszym dla mnie relaksem b臋dzie popo艂udniowa drzemka Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 30, 2013 sen, w贸da und walenie gruchy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Obi77 Napisano Pa藕dziernik 26, 2013 Chyba mo偶esz 艣mia艂o skorzysta膰 z tego: http://www.klub.tuanclub.pl/oferta/odkryj-sportowa by艂em 3 dni temu- rewelacja to ma艂o powiedziane :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 2, 2013 jak dla mnie wyjazd, 偶eby by艂o mi艂o spokojnie, cicho, a jak hotel 艂adny i ma spa to ca艂kiem zapominam o troskach. Chcia艂abym w najbli偶szym czasie pojecha膰 do Gda艅ska, znalaz艂am tam pi臋kny hotel Dw贸r Oliwski, my艣l臋, 偶e tam podczas kilkudniowego pobytu si臋 zrelaksowa膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 furek Napisano Grudzie艅 5, 2013 Kto by nie chcia艂 wyjecha膰 sobie i odpocz膮膰? Ja na pewno tak! Niestety nie mam na to najmniejszych szans. Jestem z Krakowa i jedyn膮 opcj膮 dla mnie jest skorzystanie czego艣 w stylu "daj spa" - czyli wpada si臋 do SPA na przyk艂ad w 艣rodku dnia, po pracy - kiedy ma si臋 czas-i intensywnie podaje si臋 zabiegom. Tak膮 opcj臋 ma np Instytut Dermique Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 29, 2014 To prawda sauna jest 艣wietna.Nastr贸j mi si臋 zawsze poprawia,szczeg贸lnie zim膮 chodz臋 systematycznie :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Pa藕dziernik 20, 2014 Jak jeste艣 z Krakowa to jeszcze mo偶esz wybra膰 si臋 do s艂o艅ce spa, to jest w Rac艂awicach. Maj膮 tam takie pakiety na day spa i to ca艂kiem fajne. Cena tak偶e ok. Ja by艂am na Fruit my life (g艂贸wnie chodzi o oczyszczanie) - terapia 艣wiat艂em, mikrodermabrazja, peeling... reszt臋 mo偶esz sprawdzi膰 na ich stronie). Ale generalnie polecam, raz na jaki艣 czas warto sobie zafundowa膰 co艣 takiego. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 7, 2014 To prawda sauna jest 艣wietna.Jeszcze lepiej jak jest z aromaterapi膮 i napa偶eniami saunamajstera. http://www.centrum-sauny.com.pl/zalety.htm Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach