Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czyyy123

CZy wyjechac do Anglii?

Polecane posty

Gość nie wrócilabym
"ja po prostu sobie luzno gawedze - z przyjemnoscia" z przyjemnością? haha dobra jesteś! a jak ktoś na ciebie pluje to myślisz że deszcz pada?:D "napisala, gdzies ze sie ciesze ze wzbudzam emocje? chyba nie. " oj napisałaś "złotko" i to kilka razy.wybacz ale nie fascynujesz mnie na tyle żeby tego szukać;) as easy as it is;)

"z przyjemnością? haha dobra jesteś!" trudno sie nie gzodzic z ta wypowidzia;-))) "oj napisałaś "złotko" i to kilka razy.wybacz ale nie fascynujesz mnie na tyle żeby tego szukać as easy as it is" to nie szukaj - to ty sie przejmujesz mna - nie odwrotnie, a przynajmniej nauczylas sie adekwatnego do wielu sytaucji powiedzonka - co mnie cieszy;-)

Gość najbrzydsze sa golfy
szkoda za to ze ty się niczego nie nauczyłaś ale tak to jest z chorymi na schizofrenię, tacy jak ty maja ograniczone możliwości poznawcze do czubka własnego nosa.

"najbrzydsze sa golfy szkoda za to ze ty się niczego nie nauczyłaś" wiesz - najwyrazniej nie bylo czego i od kogo - as easy as it is;-) "ale tak to jest z chorymi na schizofrenię, tacy jak ty maja ograniczone możliwości poznawcze do czubka własnego nosa" i kolejna co to chce rozmawiac o mnie;-) wiiesz jest takie powiedzenie "nauczyc gowniarza to chodzi i powtarza";-)

"wiiesz jest takie powiedzenie "nauczyc gowniarza to chodzi i powtarza" wiem, na każdym niemal wątku je powtarzasz:o jakbyś znała tylko to jedno powiedzenie "i kolejna co to chce rozmawiac o mnie" a co mam niby rozmawiać o sobie? z tobą???

"wiem, na każdym niemal wątku je powtarzasz jakbyś znała tylko to jedno powiedzenie" widze ze pilnie studoujesz moje posty;-) "a co mam niby rozmawiać o sobie? z tobą???" widac nic innego ci do glowy nie przychodzi co ze soba zrobic - wiec uczepilas sei mnie;-)))

twoje wypowiedzi są już przewidywalne znudziłaś mi się..

a ty nadal do mnie?;-)))) nie obiecuj i nie rob zludnych nadzieji ze znikniesz;-)

heh jak wyżej, baardzo przewidywalnie:D i nic ci nie obiecywałam

o żona! ty tez sie nauczyłaś tego skomplikowanego zwrotu całe szczescie że mamy ror:D

" [zgłoś do usunięcia] Zdesperowana Domowa Żona "as simple as it is" brzmialo by bardziej elegancko" ata juz milion razy obiecywala ze mna "zrywa" i sie jakos odczepic nie moze - widocznie to syndrom uzalezninia;-)) aco zwrotu [poroonowanego przez te zdesperwana - to az sie czerwienie ze wstydu, wiecie jej pewnia maz walijczyk powiedzial;-))) tzn. podpowiedzial;-))) sama nic nie wymyslila - to sie moich zwrotow czepia ;-))) as easy as it is;-)))

" [zgłoś do usunięcia] najbrzydsze sa golfy heh jak wyżej, baardzo przewidywalnie i nic ci nie obiecywałam" i kolejna fanka skomle o moja atencje;-))

tak i dlatego musimy skomleć o jej atencję;D oj my biedne;)

"Zdesperowana Domowa Żona ja nigdy ci nic glupia pipo nie obiecywalam" popros moze jakiego walijczyka zeby cie rozluznil, hm?;-) bo eksplodujesz za chwile na ekran - wulgarna ....;-)) wpolczuje twojemu dziecku - taka agresywna desperatka - nie stroniaca od przeklenstw - wychowuje?;/ a moze te oster slowka z seksu ci zoataly?;-) "jak bede miala cos ci do powiedzenia to napisze a ty to przeczytasz" caly czas masz;-) ciagle cos tam pobrzekujesz do mnie - widac w domu juz nikt cie pewnie nie slucha;-))) i nie ty wulgarna frustratko o tym zdecydujesz - tylko ja - moze przeczytam a moze nie;-)) as easy as it is;_) "najbrzydsze sa golfy tak i dlatego musimy skomleć o jej atencję;D oj my biedne" moze nawet nie musicie - tylko po p[rostu lubiecie;-)) a izonka klamie;-)

"moze przeczytam a może nie" przeczytasz przeczytasz:D "widac w domu juz nikt cie pewnie nie slucha" podobnie jak ciebie, dlatego cieszy cie nasza uwaga:) i tak możemy w nieskończoność

"widac w domu juz nikt cie pewnie nie slucha" podobnie jak ciebie, dlatego cieszy cie nasza uwaga" przygdal kociol gankowi;-) to ciebie cieszy moja obecnosc - a nie mnie towja uwaga, sporo mam takich "psycho-fanek" naguzywajacych moich dobrych manier oraz grzecznosci;-)) w przeciweinstwie do zdesperowanych zon ailijczykow - nie unosze sie i nie wyzywam;-) to pewnie dlatego;-)

gdyby nie cieszyła cie nasza uwaga to byś tu nie pisała z rasistami i innym "plebsem" i w dupie mam twoje maniery i grzeczność:D

Gość kurak wjukeju
a ta idiotke pozna poznac po sposobie pisania np.plebs :D:D:D za chwile nikz mieni i bedzie udawac kogos innego..to inteligerncja dopiero!!

"najbrzydsze sa golfy gdyby nie cieszył a cie nasza uwaga to byś tu nie pisała z rasistami i innym "plebsem" wiesz ja jestem ciekawa ludzi.....a tkich z jakimi tutaj obcuje - wiekszosci - nia mam szans nigdzie spotkac/natknac sie ;-)) eksploruje wiec nowe "rewiry";-) "i w dupie mam twoje maniery i grzeczność" no to mnie nie dziwi;-))) "kurak wjukeju a ta idiotke pozna poznac po sposobie pisania np.plebs za chwile nikz mieni i bedzie udawac kogos innego..to inteligerncja dopiero!!" wiesz jak mowia - kazdemu wedle rozumu...;-)

"Zdesperowana Domowa Żona nie no ja chyba jestem za glupia zeby zapamietac cos z nauk znakomitej ror i chyba nie dorastam do jej poziomu zeby miec owy zaszczyt " jest to wysoce pradopodbne - wulgarna zdesperowana zono walijczyka;-))))

"nia mam szans nigdzie spotkac/natknac sie" spójrz w lustro;) bo ze piszesz grzecznie nie oznacza że z sensem

tozes blysnal;-))) i jeszcze sobie zparzeczasz;-)

"tozes blysnal" jesteś tak skupiona na wyłapywaniu zdań z kontekstu że nawet nie zauważyłaś ze od kilku godzin rozmawiasz z kobietą

rozumiem że mój nick cie zmylił ech i znów pozory mylą może jednak sie czegoś tu nauczysz;)

"jesteś tak skupiona na wyłapywaniu zdań z kontekstu że nawet nie zauważyłaś ze od kilku godzin rozmawiasz z kobietą" a skad ta pewnosc? moze zauwazylam - i specjalnie przeksztalcilam - bo wiedzilam ze osoba zadna mojej uwagi zwroci mi na to uwage?;-) ludzie bywaja banalni ;-))) "rozumiem że mój nick cie zmylił ech i znów pozory mylą" szczerze mowiac to nie wiem jaki masz nick - nie zwrocilam na to uwagi;-))

"osoba zadna mojej uwagi zwroci mi na to uwage" i znów sobie pochlebiasz:) a ty nie zwracasz uwagi na to czy ludzie zwracaja sie do ciebie w męskiej czy żeńskiej formie? "nie zwrocilam na to uwagi" kłamczuszka;)

"i znów sobie pochlebiasz" ;-))) ty to nawet do mojego pochlebiania sie nie mozesz przyczynic - bo jestes zwykla nagrzana fanka;-)) "a ty nie zwracasz uwagi na to czy ludzie zwracaja sie do ciebie w męskiej czy żeńskiej formie?" to zalezy kto mowi - dlatego nie dziwie sie ze ciebie dotknela taka nonszlancja z mojej strony, musiz byc mocno napalona na mnie - ale ostudze cie nie masz szans, nie ten poziom - poszukaj sobie innej partnerki;-) "nie zwrocilam na to uwagi" kłamczuszka" nie masz nika - sprawdzilam - zapomnialas umisecic ;-))