Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaska11998877

Wady i zalety mojego faceta - jakie wnioski z tego wyciagacie?

Polecane posty

Gość Kaska11998877

Wady: - duzo czasu spedza nad ksiazkami - moim zdaniem znyt duzo, - czyta ksiazki - kiedys byla to zaleta, ale w dzisiejszych czasach to wada, - jest dosc niski (175) - pedant, co nmie strasznie denerwuje, - kocha rowery, to jego hobby, czego nie lubie, Zalety: - szczery, - przystojny, - fajnie sie ubiera, - pewny, mozna mu zaufac, - nie klamie, ale czasami zbyt dobitnie mowi, co mysli, - potrafi pojsc na kompromis, - podoba sie niektorym moim kolezankom, co czasami przeszkadza, a czasami cieszy.

Gość Kaska11998877
Aha, jest czystorasowym niemieckim owczarkiem z rodowodem zapomniałam dodać :)

Gość jidxgulhjjjjjjjjjjjgf
ile ty masz lat ze masz takie problemy?????uważasz,że zamiłowanie do rowerów bądz czytanie książek jest wadą???jezeli wgl tak napisałas to lepiej daj spokój temu biednemu chłopakowi.....pozatym wady to np.leniwy,skąpy,nieprawdomówny,zboczony,złosliwy,śmierdzący itp etc.....a ty wymieniasz tu takie wady ze ochochoooo normalnie masakra.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kaska11998877
No to moge dodac do wad, ze ma humory i jest czasami nerwowy

Gość Kaska11998877
a to że jego bile walą mnie po tyłku jak mnie posuwa a ma je ciezkie i owłosione i mlaskają to wada czy zaleta ?

Gość jaka reklama?
ahhhahhah

ej mój ma identyczne zalty, co do jednej!!!! zaleta wg Ciebie byłoby, ze mój nie czyta książek? zamaist rowerów są motory;) wadę ma jedną , którą przemilczę

mój też jest niski, ale nie jest pedantem...ja mówie o nim że to taki normalny chłopak, z którym da się spoko żyć