Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia92

MĄŻ ZACZĄŁ MNIE POPYCHAĆ!

Polecane posty

Gość monia92

jestem już normalnie zalamana nie wiem co am robic...mój mąż od pewnego czasu nadużywa alkoholu...dzisiaj wrócił ze sklepu z piwami i tak się nimi upił że zacząl mnie bez powodu obrażać i wyzywać od różnych...zaczął wymawiać mi rzeczy i różne sytuacje z przed miesięcy czy paru tygodni ,cokolwiek mu się przypomniało...i nagle ja już nie wytrzymałam i powiedziałam mu pare też przykrych słów a on na to wsta z krzesła i podleciał do mnie zacząl mnie popychać aż ostatecznie złapał mnie za szyję aż nie mogłam oddechu złapać i tak ściskając mnie za szyję zacząl mnie znów wyzywać ...do tej pory boli mnie szyja aż mam siniaka i główa też mnie boli bo jak rzucił się na mnie z rękoma to uderzyłam się w głowe...jak jest trzeżwy to jest zupełnie inny człowiek i pomoże mi przy dziecku i jest dobry a jak zaczął tak pić to ja go się po prostu boję i nie wiem co mam robić bo boję się o siebie i o synka..

Gość po prostu sie
rozwiesc

Gość monia92
podnoszę ...

Gość Nie moge się zaczernić,
92' i już mąż? :o :o :o

Gość bhw5z
czesto sie upija? jak bedzie trzezwy to mu powiedz ze albo sie opanuje albo bedzie rozwod.Najlepiej jakbys go nagrala i pozniej mu puscila,moze zmadrzeje

Gość Nie moge się zaczernić,
bhw5z - morze jest głębokie i szerokie...

Gość grsgs
cocaine child---na czym chodzi ten link co masz w stopce :O